Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

939. ZMIJA DAJE ANTIKRISTU POSEBNE PORUKE KOJE ON POMNO DOKUMENTIRA

Srijeda, 16. listopada 2013., 23:27h
 
Moja predraga kćeri, najbezbožnije trojstvo, koje se sastoji od Moja tri neprijatelja, lažnog proroka, Antikrista i Zmaja, koji je sotona, sada će se uzdići u inat protiv Moga Presvetoga Trojstva. Znaj da oni imaju mnoge tisuće i tisuće privrženih učenika i kako se vrijeme bliži, mnogi tajni i zli obredi dogoditi će se kako bi se štovalo zmiju.
Tako je oprezna zmija da ne otkrije svoje pravo ja, njegove stvarne bezbožne namjere protiv svakog djeteta Božjeg su prikrivene i on se predstavlja svojoj odabranoj nekolicini kao šarmantni, prekrasni princ kada se prikazuje pred njima najzavodljivijim ponašanjem. Kao što se komunicira s Mojim vlastitim odabranim prorocima, zmija daje Antikristu posebne poruke, koje on pomno dokumentira i zatim ih dijeli s njegovom hijerarhijom na Zemlji. Te poruke sadrže upute za oskvrnuće Moje Crkve, kao priprema da Antikrist preuzme svoje prijestolje i obmani svijet da povjeruje kako je on Krist, Spasitelj Svijeta.
Obratite pažnju sada, svi vi koji odbacujete ovo upozorenje. Uskoro, mnogi Moji učenici koji Me ljube, ali koji ne vjeruju u ove Poruke, suočiti će se s velikom opasnošću. Plan da vas se odvede od Mene je započeo i ako ne ostanete oprezni i pripravni, vi ćete biti namamljeni u jazbinu tame. On, Antikrist, oponašati će svako obličje Moga Božanstva, koji će mu zmija priopćiti. On, zmija, promatrao je Moje Razapinjanje i jedino on ima saznanje o pojedinostima, koje su okruživale taj strašni događaj. On će Mi se rugati upućujući svoje privržene sluge na preinaku obreda, naopako, u Mojoj Crkvi. Moja Riječ će biti uzeta i novi bestidni dijelovi će Joj biti dodani, zato da bi se štovalo Zvijer i mnogi neće shvatiti značaj.
Bavite se s đavlom i stavljajte mu se na raspolaganje i to će voditi do velikih kušnji. Ponavljajte zle riječi koje će usaditi među vama i otvoriti ćete mu svoju dušu. Obožavajte ga, ljubeći Antikrista kada se oholo bude razmetao pred vama i smjestiti ćete ga u vaša srca, umjesto Mene. 
Sve čemu sam vas Ja poučio biti će okrenuto naopako, izvrnuto i isprevrtano. Budući da toliki mnogi uistinu ne shvaćaju Moja Učenja i budući da je tako malo vas pažljivo slušalo Evanđelja, što se tiče događaja koji vode k Mom Drugom Dolasku, nećete biti ništa mudriji. 
Oh, kako se Moje Srce slama kada moram otkriti ove vijesti. Kako bih želio da ne morate ovako trpjeti. Ali, Ja obećavam, olakšati ću vašu bol i njegova vladavina, kada se dogodi, biti će kratkotrajna.
Dušama koje su nevino uhvaćene u ovu lakrdiju od Mojega Božanstva biti će pokazano Moje Milosrđe. Nažalost, oni koji vjeruju da će vladati u raju, kojega im je obećao prevarant, naći će se bačeni u jezero vatre gdje će vječno patiti. Neće biti nikoga tko će im pomoći, jer su progutali laži, osmišljene da se zadobije njihovo povjerenje, što će dovesti do gubitka mnogih duša koje će slijediti slijepo njihovo lažno naučavanje.
Molite za Milosrđe za one koje će obmanuti kralj tame.
 
Vaš Isus
 
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.