Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

930. DOK ZAPOČINJE RAZAPINJANJE MOJE CRKVE NA ZEMLJI, VI MORATE PAZITI NA SVE ZNAKOVE KOJI SU BILI NAVIJEŠTENI

Četvrtak, 3. listopada 2013., 22:35h


Moja predraga kćeri, dok započinje Razapinjanje Moje Crkve na Zemlji, vi morate paziti na sve znakove koji su bili naviješteni.

Neprijatelji Božji će oponašati svaki aspekt Moga Vlastitog Razapinjanja, počevši s oskvrnućem Moga Tijela. Kada sam Ja bio dovučen pred Moje krvnike, oni su Me svukli do gola, kako bi Mi se rugali i uzrokovali da se sramim. Zatim su Me odjenuli u crveno - boju povezanu sa Zvijeri. Onda su se borili oko toga tko će zabiti prvi čavao u Moje Tijelo. Zatim, su poput divljaka trgali Moje Udove i rastezali Moje Ruke tako jako da su ih istrgnuli iz Mojih Čica kako bi Mi uzrokovali dodatnu bol. Da bih Ja trpio jošviše, oni su zabili čavle kroz dlanove Mojih Ruku pod takvim kutom da su izašli kroz Moje Zglobove. Moje dvije Ruke su bile izvučene pod dva nezgodna kuta i Ja Sam visio pod bolnim, neuobičajenim kutom, izmljenim da Mi uzrokuje najveću moguću količinu boli i poniženja.

Oni su privukli mnoge kako bi posljednjih osmero ljudi moglo predsjedavati krvavom mučenju koje su nanijeli Mojem Tijelu. Pjevali su opačine, šamarali Me i udarali, udarali su Me u trbuh i urlikali poput divljaka. Oni su Me obeščastili na svaki način kako bi pokazali svima onima koji su svjedočili Mojoj Smrti na Križu da sam Ja kažnjen zbog Mojih takozvanih zlih laži. Ja sam bio ubijen kako bi Me utišali i spriječili da Riječ Božja dođe do duša.

Isto će se uskoro dogoditi. Mojim neprijateljima nećbiti dovoljno promijeniti Prikaz Moje Euharistije - oni će oskvrnuti Moje Tijelo još jednom. Oni će Me obeščastiti na slične načine. Crvena boja će biti korištena; oni će činiti kretnje pred Mojim Križem i vrijeđati Me svojim novim obredima. Jedino oni koji prepoznaju znakove razlučiti će kako će ova svetogrđa biti s oduševljenjem prikazana svijetu, usred velike raskoši i sjaja.

Nove homilije će biti besmislica i veliki dio nove liturgije neće imati smisla. Onima koji poznaju Moja Učenja, budite svjesni zbunjujućih, nerazumnih i zamršenih izjava koje će pratiti uvođenje novih, prepravljenih učenja i starih vjerovanja. Ona neće samo zbuniti i stvoriti veliki nemir u vašoj duši, nego će biti puna proturječja i lažikoje nikada ne bi mogle doći od Mene, Isusa Krista. 

Vama je dana Istina od vremena kada sam Ja hodao Zemljom. Sada će vam biti dane laži, osmišljene da vas se okrene od Boga. Pobrinite se da ste na oprezu, jer ćete biti progutani i odvedeni u lažno naučavanje. Nauk tame, pomno smišljan mnogo godina, uskoro će se obrušiti na vas. Vi nikada ne smijete prihvatiti obećanja koja proturječe Mojoj Riječi. Kada vidite da se ove stvari događaju vi ćete znati da vam ih je donio duh zla, zatda bi uništio vašu priliku za Vječno Spasenje.


Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.