Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

925. SAMO ĆE MALO NJIH BITI DOVOLJNO HRABRI OTVORENO PROGLAŠAVATI RIJEČ BOŽJU TIJEKOM RAZAPINJANJA CRKVE MOJEGA SINA NA ZEMLJI


Srijeda, 25. rujna 2013., 12:15h


Moje dijete, Razapinjanje Crkve Moga Sina na Zemlji je potpuno i uistinu započelo i svi znakovi su počelipostajati vidljivi. Baš kao što je Moj Sin bio Razapet na Križu, samo jedan od Njegovih Apostola je ostao uz Njega i također će se malo od Njegovih učenika na Zemlji usuditi da budu viđeni kako brane Njegovo Mistično Tijelo na Zemlji, dok je pljačkano, progonjeno i zatim uništeno.

Vrlo malo od onih koji su se zakleli na vjernost Mojemu Sinu su gledali Njegovo bičevanje ili hodali s Njim prilikom uspona na Brdo Kalvariju. Ja sam imala samo četiri odana učenika - Moju rođakinju Mariju; Martu;Mariju Magdalenu i Ivana - da Me podrže i pomognu Mi u Mojoj boli dok sam morala svjedočiti strašnom mučenju Mojega Sina. Mnogi će slijediti upute Moga Sina, preko Ovih Svetih Poruka svijetu, ali samo ćmalo njih biti dovoljno hrabri otvoreno proglašavati Riječ Božju tijekom Razapinjanja Crkve Mojega Sina na Zemlji. 

Moja žalost u ovo vrijeme je velika jer se sve što sam Ja navijestila tijekom ukazanja u La Saletteu i Fatimi sada razotkriva pred svima vama, ali mnogi od vas su slijepi. Oni od vas koji ste posvetili sate preda Mnom u Mojim Presvetim Svetištima morate doći i zamoliti Mene, svoju Majku, da otvorim vaše oči Istini. Vi morate tražiti od Mene da posvetim vaša srca i duše Mojemu Sinu, inače ćete Ga i vi zanijekati.


Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.