Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

923. TOLIKI MNOGI SU ZABORAVILI MENE I U MNOGIM SLUČAJEVIMA ME UZIMAJU ZDRAVO ZA GOTOVO


Utorak, 24. rujna 2013., 18:00h


Moja predraga kćeri, kako se Ja usamljeno osjećam kada toliki mnogi, uključujući one odane Mojoj Svetoj Riječi, provode toliko malo svoga vremena u Mojem Društvu. Koliko Ja žudim za njihovom pažnjom, čak i samo na jedan trenutak dnevno. Toliki mnogi su zaboravili Mene i u mnogim slučajevima Me uzimaju zdravo za gotovo. Zar ne znate da ako samo govorite sa Mnom, na kratko vrijeme, Ja ću izliti na vas Moje Milosti? Oni koji Me tješe pričajući sa Mnom - na koji god način im je najlakše - postižu unutarnji mir koji se nigdje drugdje u svijetu ne može proni.

U svojoj težnji za zadovoljstvom, ugodnostima i uzbuđenjem, vaše eksplozije zadovoljstva su kratkoga vijeka. Ništa, uključuji najveća svjetovna blaga, nećvas ispuniti. Zbog Mene - Moga Velikog Milosrđa - podareno vam je najveće blago - Dar života ispunjenog velikom slavom, predivnim okruženjem, savršenim prekrasnim tijelom i sposobnošću da osjećate trajnu ljubav koja će vas preplaviti i donijeti vam neizmjernu sreću. To je Vječni Život i vrijeme da vas Ja donesem u Moje Novo Kraljevstvo na Zemlji je blizu. 

Kada govorite sa Mnom i zatražite od Mene da vas pripremim za ovaj veliki dan, biti ćete spremni, ali treba vremena da učinite promjene koje se od vas traže za Veliki Dan Gospodnji.

Poput mladenke i mladoženje, vi morate imati sve na mjestu prije Dana Velikog Blagoslova. Vi morate pripremiti svoju obitelj, svoje prijatelje, svoje rođake, mnogo prije. Zatim na taj Dan, kada Ja dođem svjedočiti ovom Veličanstvenom Prijelazu, vi morate biti pripremljeni i tjelesno i duševno, kako bi bili dostojni ući u Novi Raj.

Za svaki dan koji provedete zauzeti potrebama drugih, vi morate suvati najmanje deset minuta toga dana upokajanju za svoje grijehe. Ovo je vrlo važno, jer Ja vas ljubim i dočekujem vas s dobrodošlicom. Da biste ispravno razgovarali sa Mnom, vi uvijek morate doći pred Mene kao ponizni sluga. Kada kleknete pred Mene ili jednostavno pričate sa Mnom u svom srcu, uvijek počnite govoreći:

"Isuse oprosti mi, jer ja sam sagriješio."

Nakon ovoga, vi ćete osjetiti Moju Prisutnost i Ja ću živjeti u vašoj duši. Što se češće obratite Meni, postatićete bliži. Uskoro, Ja ću biti poput prijatelja bez kojega ne možete živjeti. Onda ćete Mi se obraćati za svaku malu stvar i Ja ću biti tamo. Ja ću uvijek osigurati da onima od vas koji provode vrijeme u Mom Društvu budu dane velike milosti i Moji blagoslovi će dovesti do spokoja duše i mira duha. Zapamtite da Ja odmah odgovaram onima koji Me traže.


Vaš Isus


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.