Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

920. MNOGI ĆE ME IZDATI PRIHVAĆAJUĆI NEISTINE


Subota, 21. rujna 2013., 13:45h

 

Moja predraga kćeri, Moja Moć će strujati u srcima vjernika sada jer će oni, Snagom Duha Svetoga, osjetiti osjećaj spokoja usprkos velikom otpadništvu kojemu počinju svjedočiti u Mojoj Crkvi.

Ja ću, Snagom i Slavom Moga ljubljenoga Oca, dati vama, Moji dragocjeni učenici, veliku snagu i hrabrost tijekom ovih kušnji. Vama se daju ovi Darovi preko Križarskih molitvi jer bez njih bi vam bilo nemoguće suprotstaviti se vjerskom progonu koji vam predstoji. Vama se daju ovi Darovi kako bi mogli spasiti druge, koji će odbiti Moj Poziv s Neba i koji će nedužno odlutati u lavlji brlog, gdje će se cijeli pakao osloboditi. Jednom u brlogu tame, oni će biti uvučeni u poganske obrede. Njihove će duše biti otvorene duhu zla i u vrlo kratkom vremenskom razdoblju postati će slijepi za Istinu – Svetu Riječ Božju, utvrđenu od početka.

Mnogi će Me izdati prihvaćajući neistine. A ipak, njima je bila dana Istina Mojom Smrću na Križu. Mnogi od Mojih učenika, kada sam Ja hodao Zemljom, izdali su Me u danima koji su vodili do Moga Razapinjanja. Oponašajući farizeje, oni su izvikivali ove riječi:” Odlazi od mene, Ti izgovaraš krivovjerje. Ti se rugaš farizejima, koji govore u Ime Božje. Ti si lažljivac i govoriš zlo. Ti si sotonin sin.”

Sada kada vas Ja sve pripremam za Moj Drugi Dolazak, vi ćete ponovno pljuvati ove iste optužbe. Ja dolazim sada, preko Ovih Božjih Poruka s Neba, da vam donesem Istinu, premda znate sve o Meni. Ja to činim jer će Istina biti ukinuta u Mojoj Crkvi. Vi ćete uskoro prihvatiti laži u Moje Ime i Istinu se nigdje neće moći naći.

Zapamtite ove riječi. Ja dolazim samo da bih dovršio Moje Obećanje Mome Ocu. Ja vam dolazim donijeti konačno Spasenje koje vam je obećano. Sotona ne želi da se ovo dogodi, a ipak on Me ne može zaustaviti. Ali ono što će on učiniti jest spriječiti mnogu Božju djecu da prihvate Moje konačno Milosrđe. On će to učiniti uz pomoć Mojih neprijatelja, koje je sada zaveo u Mojoj Crkvi na Zemlji.

Probudite se, oni od vas koji ste uspavani. Ja ću doći poput lopova u noći. Samo oni koji su pripremljeni biti će spašeni.

 

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.