Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

916. PRILIKOM MOGA DRUGOG DOLASKA JA ĆU SUDITI SVAKOJ OSOBI KOJA OSTANE ŽIVA NA ZEMLJI U TO VRIJEME U SKLADU S ONIM ŠTO SU UČINILI ZA SLAVU BOŽJU


Srijeda, 18. rujna 2013., 17:08h

 

Moja predraga kćeri, kada sam Ja rekao da ću ponovno doći suditi živima i mrtvima, mislio sam upravo to. Prvi Sud mora biti ispunjen i pod tim Ja mislim da ću prilikom Moga Drugog Dolaska suditi svakoj osobi koja ostane živa na Zemlji u to vrijeme u skladu s onim što su učinili za Slavu Božju. Moj Sud će biti oštar, jer Moje Milosrđe će do te faze već biti izliveno na Zemlju.

Oni među vama koji ostanu prkosni do samoga kraja, svojim odbacivanjem Mene – premda će vam Istina biti obznanjena – će biti odbačeni od Mene. Vi nikada nećete prihvatiti Moje Milosrđe, bez obzira koliko Ja molio za vaše Spasenje. Vaše nijekanje i mržnja Mene donijeti će vam vječnu patnju i Ja ću proliti gorke i žalosne Suze za vama. Oh koliko ćete vi žudjeti za utjehom Zemlje, premda ste potrošili svoje vrijeme tamo na zlu potragu za grješnim užicima i moći i gdje ste tlačili druge. Zemlja će se činiti poput davno izgubljenog raja kada budete vrištali za Mojom Pomoći u dubinama tame.

Oni među vama koji Me ljubite, ali čije su duše uništene grijehom, ne smijete strahovati jer Ja ću vas prožeti Mojim Milosrđem kada Ga zatražite. Svi grješnici će biti spašeni jednom kada se otkupe u Mojim Očima, bez obzira koliko su teški njihovi grijesi.

Živi, koji su u Mojoj Milosti, biti će uzdignuti u Moj Veličanstveni Raj. Oni uključuju svakoga grješnika, svaku vjeroispovijest, svaku rasu, koja zazove Mene, svoga Spasitelja, Sina Čovječjega i sve one koji zatraže od Mene da ih spasim.

Ja ću uskrsnuti mrtve, one koji su pročišćeni u dubinama Čistilišta, kao i one koji strpljivo iščekuju na Nebu dolazak ovoga Velikog Dana. Ostali će biti protjerani.

Vaše vrijeme na Zemlji je odredio Moj Otac i taj dan Mi je i dalje nepoznat, ali Ja vam kažem ovo. Vi, iz ovoga naraštaja, biti ćete okupljeni i odvedeni u Moj Novi Raj kada Nebo i Zemlja budu postali jedno. Vama je dano vrijeme da se pripremite, stoga ga iskoristite u dobroj mjeri, da bi mogli imati Vječni Život i dijeliti ga s vašim voljenima. Ja sada tražim da Mi posvetite svakog voljenog, vašu obitelj, vaše prijatelje i vaše narode, kako bih ih Ja mogao prekriti sa Zaštitom Moje Predragocjene Krvi.

 

Vaš Isus

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.