Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

915. JA DOLAZIM PO VAS DA VAS ODVEDEM K MOME OCU. JA DOLAZIM ISPUNITI NJEGOVU BOŽJU VOLJU I DOVRŠITI ZAVJET


Utorak, 17. rujna 2013., 22:45h

 

Moja predraga kćeri, kada uviđaš da je ova Zadaća teška i kada svijetu oklijevaš dati loše vijesti, ti moraš shvatiti da si ti samo glasnik. Ti si sredstvo Svetoga Boga Svevišnjega i tvoja je dužnost odgovoriti na Njegov Poziv. Tvoje pokoravanje je važno i ne smiješ se bojati posljedica koje te mogu zadesiti kao proroka Gospodnjeg.

Svi naviješteni događaji utvrđeni su u početku i tvore dio Božjeg Plana da dovrši Zavjet okupljanja Njegove djece, konačno, kako bi živjeli u skladu po Njegovoj Božjoj Volji. Posljednja bitka između hijerarhije Moga Oca i zloga znači da će mnogi ljudi, koji se ostavljaju izloženima, postati zaraženi grijehom i okrenuti će se protiv svoje braće koja će ostati odana Bogu.

Kada se bitka bude vodila, mnoge opake zločine izvršiti će neprijatelji Božji protiv Njegove ljubljene djece. Ali, kao što sam ti prije rekao, oni mogu ići samo tako daleko, jer oni nemaju moć za uništiti čovječanstvo, premda vjeruju da imaju.

Tješite se, svi vi, jer će Moj Otac posredovati kod zlih djelovanja onih koji žele nadzirati sve narode i On će ih usmrtiti – one koji se usude povrijediti Njegovu djecu. Mnoge jadne duše će patiti tijekom takvih progona, ali Moj je Otac Svemilosrdan. Njegova Moć ne može biti dodirnuta. Njegova Ruka je Svemoguća. On može, u bilo koje vrijeme, odbaciti Svoje neprijatelje. Ali naviještena proročanstva, koja se moraju dogoditi prije Moga Drugog Dolaska, su stvarnost. Ona će se razotkriti na način koji možda ne bude očit svima vama, ali znajte ovo. Molitva je vaše oružje. Molitva će vam pružiti štit koji vam je potreban da porazite zloga. Molitva će ublažiti utjecaj rata, patnje i svake vrste progona nanijetog ljudskom rodu od strane neprijatelja Božjih. Molitva će spasiti vas i sve one za koje molite. Vaše molitve će uništiti zlo i kada dođe Veliki Dan vi ćete plakati suze radosnice kada budete svjedočili Novom Naraštaju, onim milijardama ljudi koji su spašeni zbog vašeg odgovora na Moj Poziv.

Iako Moje Poruke donose mješavinu tuge, straha, razočaranja – one također donose nadu jer stvaraju mnogo obraćenja. Plan Moga Oca većini vas je nepoznat. Ono što trebate shvatiti jest ovo. Njegov Plan će uništiti sve Njegove neprijatelje. Dopuštajući da se dogode sve ove kušnje On će osloboditi ljudski rod, napokon, od njegovog ropstva grijehu. Budite strpljivi. Budite spokojni. Jer uskoro će radost, ljubav i mir konačno biti vaši zauvijek.

Ja dolazim samo zato jer smo mi kao jedno – jedna Sveta Obitelj u Božjem Kraljevstvu. Ja dolazim po vas da vas odvedem k Mome Ocu. Ja dolazim ispuniti Njegovu Božju Volju i dovršiti Zavjet. Ja vam dolazim donijeti Istinu.

 

Vaš brižni Spasitelj

Isus Krist

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.