Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

910. ONI MEĐU VAMA KOJI JAKO PATITE I KOJI STE MOŽDA IZGUBILI SVU NADU U ŽIVOTU, ZNAJTE DA STE U MOME SRCU


Petak, 13. rujna 2013., 23:15h

 

Moja predraga kćeri, Moje Srce žudi za svijetom i svakim tko živi u njemu i Ja vam obećavam da ću učiniti sve da ujedinim sve vas, Božju djecu, unutar Moga Srca.

Ja ljubim svakoga muškarca, ženu i dijete, bez obzira tko su oni – bez obzira da li su moćni, bogati, utjecajni, ponizni, siromašni ili samo jednostavni ljudi, koji žive obične živote. Moj Otac, Koji vas je stvorio, sve vas je odabrao da budete rođeni. Svaka duša ima svrhu i svatko od vas je dragocjeno dijete Božje.

Oni među vama koji jako patite i koji ste možda izgubili svu nadu u životu, znajte da ste u Mome Srcu i da Ja duboko osjećam vašu bol. Ja patim u vama. Vi nikada ne smijete odustati od nade, jer Ja za vas imam mjesto u Mom Raju. Kada odustanete od nade, vi okrećete svoja leđa budućnosti koja je puna Moga Svjetla. Ta budućnost je Moj Dar vama i svemu što je Moje. Ja ću ukloniti vaše brige. Samo Me pozovite i recite: “Isuse, ukloni moju strašnu bol i patnju i daj da osjetim Tvoju Ljubav.” i Ja ću odmah podići vaš teški teret.

Kada se osjećate prazno i vjerujete da vas nitko uistinu ne ljubi, vi morate znati da sam Ja tu pored vas, jer Ja ću vas uvijek ljubiti, bez obzira koliko daleko ste zalutali. Kada vjerujete da nemate za što živjeti, onda znajte da će vam Moj Novi Raj dati Vječni Život. Ali vi morate najprije ustrajati s vašom patnjom u ovom životu. Ipak, Ja ću olakšati vašu patnju i sve što trebate učiniti jest zatražiti to od Mene.

Mnogi od vas se osjećaju bezvrijedno, neljubljeno, neuspješno, neispunjeno i od malo koristi. Vi se tako osjećate jer je svijet opsjednut takozvanim uspjehom i težnjama. Samo malo njih, elita, izgleda da su postigli tako velike visine. Pritisci koje su stvorila svjetska sredstva priopćavanja da se slavi bogatstvo i ljepota služe jedino uništenju pouzdanja običnoga čovjeka. Nije nužno zadiviti druge. Nije nužno ili poželjno zadiviti Mene vašim takozvanim uspjehom. Radite snažno, svim sredstvima. Iskoristite talente koje vam je dao Bog, ali iskoristite ih kako bi služili drugima i za dobro svih. Ali znajte ovo. Slabe, ponizne duhom i one s jednostavnom ljubavlju za Mene, Isusa Krista, Ja ću uzdići do najveće slave u Mome Kraljevstvu. Oni koji sada pate nikada neće ponovno patiti u Mome Novom Raju.

Moje Obećanje da ću doći kako bih vas okupio sve biti će ispunjeno tijekom Moga Drugog Dolaska. Gledajte na taj dan s čežnjom i radošću, jer nije daleko i tada ću vam Ja donijeti Darove ljubavi, radosti, sreće i Vječnoga Života. Ustrajte i dođite bliže k Meni. Ja Sam s vama. Ja vas nikada neću napustiti, ali vi se ne smijete odvajati od Mene jer ako to učinite, biti ćete Mi izgubljeni. Dođite, naslonite svoju glavu na Moje Rame. Dajte da vas utješim. Dajte da okončam vašu tugu. Dajte da uklonim vaše suze. Dajte da vam podarim Moj Mir.

Ja vam udjeljujem sada poseban Blagoslov. Uzmite Ga. Prihvatite Moju Ruku i sve će biti dobro. Ja vas ljubim.

 

Vaš Isus
 
 
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.