Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

900. VAŠ ŽIVOT JE TEK PROLAZAN TRENUTAK U VAŠEM CIJELOM ŽIVOTNOM VIJEKU. VI STE U PROGONSTVU

 

Utorak, 3. rujna 2013., 16:45h

Moja predraga kćeri, Moja je najveća želja pozvati ljude širom svijeta, koji su Me odstranili iz svojih života, da se vrate k Meni. Mnoge duše, vođene idejom da Bog možda ne Postoji, odlučili su zaboraviti Mene, svoga ljubljenoga Isusa. Ja se brinem za ove jadne, zbunjene ljude jer ih vrlo nježno ljubim i nedostaje Mi njihovo društvo.

Ako ste odlutali od Mene i teško vam je pomiriti vaš pogled na suvremen svijet brzoga tempa s jednostavnim vjerovanjem u Mene, Isusa Krista, onda Mi dopustite da vam pomognem da shvatite. Vi ste odvojeni od Mene zbog grijeha. Kada grijeh uništi vašu dušu, tama se spušta na nju i to otežava prihvaćanje Svjetla Božjeg. Kada se to dogodi, vaše srce postaje okorjelo. I zatim vaš razum postaje uključen i tada ćete pogrješno vjerovati da Bog ne može Postojati, jer logika nalaže da On ne može Postojati.

Vaš život je tek prolazan trenutak u vašem cijelom životnom vijeku. Vi ste u progonstvu. Istina je u budućnosti, kada ćete konačno doći kući k Bogu u svom prirodnom stanju. Ja shvaćam koliko je teško za čovjeka da Mi ostane blizak dok se suočava s tako mnogo smetnji, iskušenja i tame na Zemlji.

Kada osjećate da ne možete osjetiti Moju Prisutnost ili Moju Ljubav, Ja želim od vas da molite ovu Križarsku molitvu (119) Da osjetite Isusovu Ljubav

Isuse pomogni mi, ja sam tako zbunjen. Moje srce se ne otvara Tebi. Moje oči Te ne mogu vidjeti. Moj um Te sprječava. Moja usta ne mogu izustiti riječi da Te utješe. Moja duša je prekrivena tamom. Molim Te sažali se nada mnom, jadnim grješnikom. Ja sam bespomoćan bez Tvoje Prisutnosti. Ispuni me Svojim Milostima kako bih imao hrabrosti posegnuti za Tobom, da Te molim za Milosrđe. Pomogni meni, Svome izgubljenom učeniku, koji Te ljubi, ali koji više ne osjeća ljubav koja pokreće moje srce, da vidim i prihvatim Istinu. Amen.

Nije lako biti u jedinstvu sa Mnom. Vi morate ustrajati dok ne osjetite Moju Prisutnost u svojoj duši. Pozovite Me i Ja ću potrčati i zagrliti vašu jadnu očajnu dušu i odvesti vas, voditi vas i dovesti vas do Vječnog Spasenja. Bez obzira što ste učinili, nikada se ne smijete bojati pozvati Me. Ja odgovaram svakom grješniku, bez obzira tko su oni. Nijedan od vas nije bez mrlje grijeha. Ja iščekujem vaš poziv.

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.