Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

897. JA SAM ODABRAO DVANAEST JEDNOSTAVNIH LJUDI, NEOBRAZOVANIH I NEUPUĆENIH U SVETO PISMO, KOJI SU BILI SIROMAŠNI RIBARI

 

Nedjelja, 1. rujna 2013., 11:08h

Moja predraga kćeri, kada sam Ja hodao Zemljom i ulazio u Hramove Božje, da bih otkrio Istinu, prema Meni su se na početku ophodili strpljivo. Mnogi svećenici su bili zapanjeni onime što sam znao i sa Mnom, poniznim stolarevim Sinom. Zato su slušali, s pažnjom, dok sam Ja više objašnjavao što se od njih očekivalo, kako je propisano u Knjizi Moga Oca.

Ja sam znao u dobi od dvanaest godina što je bila Moja Misija i započeo sam polako, ne otkrivajući previše, prije nego što bude pravo vrijeme. Ja sam znao da sam morao pripremiti svijet za Dolazak Mesije. Ja sam također znao da će Me u kratkom vremenskom razdoblju Crkva Moga Oca na Zemlji zanijekati i reći da sam bio prevarant.

Ja sam odabrao dvanaest jednostavnih ljudi, neobrazovanih i neupućenih u Sveto Pismo, koji su bili siromašni ribari. Zašto sam to učinio? Ja sam znao da će znanje koje ću im dati biti prihvaćeno onakvo kakvo jest. Bez ikakvog prijašnjeg znanja Svetoga Pisma, oni stoga ne bi uspoređivali Moja Učenja sa Svetom Biblijom i pokušali naći pogrješku pažljivo je razmatrajući. To bi značilo da mnogi od njih ne bi imali smionosti širiti Istinu. Njima su se rugali oni na visokim položajima u Crkvi, koji su tvrdili da neuki ljudi nisu dostojni da ih Bog izabere, da njima šire Njegovu Svetu Riječ. Zasigurno bi Bog, s njihovim obrazovanjem u duhovnim stvarima i njihovim položajem u Crkvi Božjoj, odabrao da jedino Njegova Crkva prorokuje Dobru Riječ. Oni nisu uspjeli shvatiti da Bog jedino odabire ponizne i neuke, na taj način, jer oni ne raspravljaju. Oni ne osporavaju niti imaju straha da će biti odbačeni, jer ne znaju za bolje. Bog, zapamtite, ne odabire one koji veličaju sami sebe pred drugima. To nikada ne bi moglo biti.

Zbog toga tebe, Moja kćeri, mrze u Mojoj Crkvi na Zemlji. Zbog toga oni trgaju Moje Poruke i ismijavaju ih. Zbog toga ti se oni rugaju, jer tebe se ne smatra dostojnom za širenje Moje Presvete Riječi. Kako Me žaloste. Mržnja koju ćeš vidjeti biti će uglavnom pod utjecajem Katoličke Crkve. Oni nikada neće prihvatiti da prorok, koji nema znanja o Mojoj Presvetoj Bibliji ili Mojim Učenjima, može biti poslan. Oni će reći da ti širiš krivovjerje. Oni to kažu jer su toliko odmaknuti od Mojih Učenja da su počeli vjerovati u svoje vlastite laži. Znajte da je Moj prorok posljednjeg vremena poslan i nije odabran, jer to ne bi moglo biti, jer je ovu Posljednju Misiju stvorio Moj Otac koji šalje samo Svoje.

Ja upozoravam one od vas koji Mi se rugaju, umanjujući ove Poruke – Moju Svetu Riječ, vi Mi morate sada doći u Svetom Klanjanju, odmah, svakoga dana, dok ne čujete Moj Glas. Jedino tada vas Ja mogu uzeti i pokazati vam što trebam od vas u ovom ključnom vremenu u vašoj službi Bogu.

Vaš Isus
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.