Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

893. MAJKA SPASENJA: NA POSLJEDNJI DAN KADA SVANE ZORA, GLASAN ZVUK TRUBE ĆE SE ČUTI ŠIROM SVIJETA


Srijeda, 28. kolovoza 2013., 20:00h

Moja djeco, dopustite mi da vas zagrlim dok nastavljate podnositi uvrede protiv Moga Sina kojima svjedočite.

Kada slušate ove Svete Poruke i učite da ih shvatite, onda će mnogi od vas stupati naprijed, s velikom hrabrošću, da upozorite svijet na predstojeća vremena koja dolaze, zato da bi Bog mogao pripremiti Svoju djecu za Novi Raj.

Ono što morate shvatiti jest da će vas mrziti zbog vaše zadaće za Moga Sina. Mnogi vas neće prihvatiti i trpjeti ćete bol i poniženje kao posljedicu. Za svaki korak koji poduzmete suočiti ćete se s preprekom, jer hodate Stopama Moga Sina.

Nikome od vas ovo neće biti lako, dok ne prihvatite s mirnom pomirenošću, da se to očekuje. Čak i oni koji slijede Moga Sina, ali koji neće prihvatiti ove Poruke, boriti će se s vama i progoniti vas, u Njegovo Ime. Oni ne vide da ponašanjem s takvom mržnjom vrijeđaju Moga Sina.

Vi morate prihvatiti kada Se Moj Sin objavljuje, da će Njegove Riječi biti napadane i da će dovesti do velike podjele. Kada shvaćate zašto se suočavate s takvim napadima i zašto ste kažnjavani zbog toga što govorite svijetu u Njegovu korist, onda će vam ova Zadaća biti lakša.

Ovaj progon će se nastaviti, nažalost, do Dana Njegovog Drugog Dolaska. Molim vas, za Njegovo Dobro, prihvatite ove kušnje iz ljubavi za Njega i dati ćete veliku slavu Bogu zbog ovoga trpljenja. Nijedan dio ovoga trpljenja nije protraćeno vrijeme, jer kada je prihvaćeno s ljubavlju za Isusa, ono pobjeđuje zloga, jer oslabljuje njegov plan o uništenju čovječanstva.

Oprostite onim jadnim dušama koje se bore protiv ove Misije. Zanemarite okrutnost koju morate izdržati u Ime Moga Sina. Prihvatite da ste, kada vas mrze zbog vaše ljubavi za Moga Sina, u velikoj milosti kod Boga.

Oprostite onim posvećenim slugama koji vas sprječavaju da govorite o Knjizi Istine. Oni ne shvaćaju razmjer Božjeg Plana da pripremi čovječanstvo za Novi Početak, je oni sami nisu spremni. Mnogi od njih samo čine ono što čine zbog svoje ljubavi za Moga Sina. Oni ne misle ništa zlo. Oni jednostavno ne vide, jer ne mogu vidjeti.

Molite, molite, molite da Meni, vašoj Majci, bude dana Moć da vam pomognem izdržati ovo putovanje, bez odustajanja, dok posljednji dan ne bude blizu. Na taj Dan kada svane zora, glasan zvuk trube će se čuti širom svijeta. Ona će zvučati kao što ju očekujete da će zvučati i slijediti će ju pjevanje Anđeoskog zbora. To će se čuti u svakoj pojedinoj zemlji, velegradu, gradu, selu – posvuda. Zatim ćeš ti, Moje dijete, kao Sedmi Anđeo, proglasiti da je Moj Sin došao. Nebo će postati zlatno i ubrzo nakon toga, Čudo će vidjeti svaki muškarac, žena i dijete – svaki grješnik. Moj Sin će se obznaniti na oblacima baš kako je i otišao. Zatim će se s Neba spustiti Novi Jeruzalem – Novi Početak, za sve one koji su prihvatili Božje Milosrđe.

Vaš ljubljena Majka

Majka Spasenja

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.