Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

890. BOG OTAC: BOJTE SE VI KOJI USTAJETE I PROKLINJETE MOGA SINA


Nedjelja, 25. kolovoza 2013., 18:00h

Moja najdraža kćeri, Ja ostavljam u baštinu veliki Dar svijetu zbog ove Moje Presvete Misije. Ja ću spasiti 200 milijuna duša, bez oklijevanja, bez obzira koliko Me vrijeđaju i to ću učiniti slijedećeg tjedna zbog patnje povezane sa ovom Misijom.

Moj Čin Posredovanja je zbog tvoje molbe, Moja kćeri i Ja ću nastaviti udjeljivati velike Darove kako se ova Misija nastavlja. Oni koji Me ljube izdržati će, sa strpljenjem, progon s kojim se suočavaju i nastaviti će trpjeti, jer je to Moja Želja.

Oni koji te progone, Moja draga malena, jer nastavljaš proglašavati Svetu Riječ Moga Sina, moraju znati ovo. Ako demonizirate Moga Sina, Ja ću vas kazniti. Ako demonizirate Njegovu Presvetu Riječ i zatim kažete da ste dijete Božje, Ja ću vas baciti u divljinu. Ništa neće spriječiti Moga proroka od dovršenja ove Misije. Ništa. Pokušavajte koliko hoćete, nećete uspjeti, jer voditi ćete rat kojega nikada nećete dobiti. Moja Svemoguća Moć ne može biti dirnuta, patvorena ili osporavana. Osporite Moj Božanski Zahvat da spasim svijet i osjetiti ćete Moj Gnjev. Biti ćete uništeni. Bojte se vi koji ustajete i proklinjete Moga Sina. Vaša oholost i vaš neposluh biti će vaša propast. Ja sam upozorio, preko starih proroka, na posljedice zanemarivanja Moga Glasa.

Ja sada krećem dalje završiti početak posljednjeg napada na čovječanstvo. Ja sam dopustio da se posljednja bitka dogodi. Ja sam dao zlome posljednju priliku da zarazi one koji su privučeni k njemu. Ja to činim kako bi se Milosrđem Moga Sina duše suprotstavile Zvijeri. One će to učiniti zbog svoje odanosti Mome Sinu. Onima koji ne poznaju Mene ili Moga Sina biti će dane velike Milosti kako bi prihvatili Spasenje. Sve Spasenje je Snagom Moga Milosrđa. Jedino ona tvrdoglava, okorjela srca ostati će odana Zvijeri. Ja ću povući sve ostale prema Meni. Ja ću osigurati da će svaka prilika biti dana svakoj duši, kako bi sebe mogle otkupiti pred Mojim Sinom, prije posljednjega dana.

Ova Posljednja Misija je stvorena na Nebu od početka. Svi Anđeli i Sveci rade u jedinstvu da dovedu svu Moju djecu natrag k Meni, njihovom ljubljenom Ocu. Posljednje putovanje je sada. Svi koji hodate s Mojim Sinom, budite Mu blizu u ovo vrijeme. Vi nećete moći izdržati ovo bolno putovanje, ako ne slušate ono što vam On govori. Nemojte da vas poljuljaju oni koji će raditi dan i noć da vas prisile da okrenete vaša leđa. Ako dopustite da se to dogodi, biti će vam vrlo teško ponovno se pridignuti.

Vi ste ništa bez Moga Sina. Vi ste ništa bez Mene. Dok sve ne predate i slijedite Istinu, nikada Ju nećete naći.

Pokušajte spriječiti Istinu da bude dana svijetu od Mene, vašeg Stvoritelja i Ja ću vas oboriti i vaš plač neće biti ni od kakve utjehe. Ja ću odbaciti ponosite i ohole koji vjeruju da znaju više od Mene, u divljinu. Vi nećete uspjeti kada se suprotstavljate Mojoj Riječi i niječete Moju Prisutnost kada vas pokušavam spasiti.

Nezahvalni ljudi, malo vam je vremena preostalo. Slušajući Mene, možete doći k Meni, ali vi to jedino možete učiniti kada dopužete pognuta lica i padnete u poniznosti pred Mojim Sinom. Moja Misija je dosegla vrlo opasnu fazu jer svaki napor će učiniti oni koji su Moji neprijatelji kako bi je rastrgali. Ovo se može činiti da se događa, ali znajte da ti Moji neprijatelji imaju vrlo malo vremena i uskoro, kada Moje Strpljenje bude istrošeno, oni više neće postojati, jer nikada više neće vidjeti Moje Lice.

Vaš Otac

Svevišnji Bog

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.