Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

886. JA MORAM UPOZORITI SVIJET NA VELIKI BROJ LAŽNIH PROROKA KOJI U OVO VRIJEME POKUŠAVAJU ZAGLUŠITI MOJ GLAS


Četvrtak, 22. kolovoza 2013., 23:05h

Moja predraga kćeri, Ja moram upozoriti svijet na veliki broj lažnih proroka koji u ovo vrijeme pokušavaju zaglušiti Moj Glas.

Ja sam poslao brojne proroke, sve s različitim zadacima, da pripreme Božju djecu. Ove Poruke, koje se odnose na posljednja vremena, jedine su istinite Poruke svoje vrste, u ovo točno vrijeme, jer Ja nikada ne bih zbunio Božju djecu.

Ove Poruke nikada se ne smiju uspoređivati s drugima koje se posvuda šire upravo sada zato da bi proturječile Mojoj Svetoj Riječi. Može postojati samo jedna Knjiga Istine – samo Ja, Isus Krist, Jaganjac Božji, mogu otkriti sadržaje. Oni od vas koji Mi vjerujete možete biti tako lako zavarani. Vi morate znati da poruke koje proturječe ovima i kada se tvrdi da one dolaze od Boga, da je to nemoguće.

Da li se ufate u Mene samo malo? Ili Me prihvaćate kako Ja od vas želim, s punim i otvorenim srcem? Ja vas dozivam s ljubavlju i brigom. Ja se ne želim prizivati na vašu inteligenciju. Ja vas dozivam kroz vaše srce i privlačim vašu dušu prema Meni. Kada osjetite Moju Prisutnost u ovim Porukama, onda nema potrebe da tražite potvrdu ili odobravanje od bilo koga.

Ja Sam Kakav Jesam. Ja stojim pred vama, kao što je i trebalo biti, sada. Moj Otac nikada ne bi dopustio Meni da otkrijem sadržaj Knjige Otkrivenja ikome drugome osim sedmom glasniku, jer taj dan je došao.

Mnogi istinski vidjeoci dali su svijetu Riječ Božju u prošlosti i strašno patili zbog toga. Mnogi i dalje primaju utjehu od Mene i Ja ću im se nastaviti obraćati, jer trebam njihovo trpljenje i molitve. Oni su Moje odabrane duše i svaka mora odigrati ulogu u spašavanju drugih duša.

Ova Misija je posljednja. Ja vas upućujem da se osvrnete na Moju Riječ, sada, u sadašnjosti. Samo Moja Riječ, vama dana preko ovih Poruka, voditi će vas kroz progon. S njima vam donosim velike Milosti. Vi Me nikada ne smijete vrijeđati, zagađujući ih, kada osporavate Moju Riječ, kada uspoređujete Moje Poruke s izmišljotinom koju su stvorili lažni proroci.

Vi ne trebate nikoga da vas vodi prema Mome Velikom Milosrđu. Vi se morate usredotočiti jedino na ove Poruke i ostati odani Mojim starim Učenjima, sada, jer Ona su vaša spasonosna milost.

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.