Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

876. POPLAVE ĆE BITI SVAKIDAŠNJE I VI ĆETE ZNATI KOJI DIJELOVI SVIJETA NAJVIŠE RAZBJEŠNJUJU MOGA OCA


Ponedjeljak, 12. kolovoza 2013., 03:00h

Moja predraga kćeri, Moji sljedbenici posvuda, uključujući one koji ne znaju za ove Poruke, biti će privučeni u Moje Crkve u ovo vrijeme tražeći Me. Zbog Moga Dara Duha Svetoga njima, oni će preletjeti do Utočišta Moga Srca. Oni će osjećati nemir u svijetu i znati će da trebaju Moju pomoć zato da bi ostali čvrsto uz Moja Učenja.

Mnogi će osjećati promjene u zraku, kako neprijatelji Božji počinju obznanjivati svoj plan mržnje da zavedu svijet dok se obznanjuju njihova zlodjela opravdavanja grijeha u svim njegovim oblicima. Svijet će biti uvučen u poplavu tjeskobe i mnogi će biti potreseni pokušajima, koje će posvuda vidjeti da se idolizira grijeh u svakom obliku.

Tjelesnim grijesima će se pljeskati. Taštini i opsjednutom sebeljublju svjedočiti će se širom svijeta. Opsjednutost sobom će se, kao nikada prije, činiti bitnom osobinom. Oni koji ne traže takva zadovoljstva biti će odbačeni i učiniti će ih se da se osjećaju poput samaca. Grijesi zloga će biti slavljeni i kada se čovjek nađe uvučen u ovo ludilo, svijetu će biti pokazane poplave tjeskobe kada će Moj Otac pomesti mnoge dijelove mnogih zemalja. Poplave će biti svakidašnje i vi ćete znati koji dijelovi svijeta najviše razbješnjuju Moga Oca, kada se u gnjevu voda izlije nad narode.

Svi vaši bezbožni narodi iskusiti će iz prve ruke kako će tjelesni grijesi biti kažnjeni. Moj Otac će zaustaviti zloga od preuzimanja duša onih koji su krivi za ovaj grijeh, zato da bi ih spriječio da zaraze druge. Oni će biti zaustavljeni. Više im neće biti dozvoljeno nastaviti sa svojim zagađivanjem. Ovo zlo će biti usmjereno i Božanski Zahvat Ruke Božje će biti svjedočen posvuda.

Molite za Milosrđe oni od vas koji možda budete zahvaćeni ovim kaznama. Ja ću zaštititi one koji Mi se obrate za zaštitu.

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.