Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

874. MAJKA SPASENJA: KOJI BI ČOVJEK IKADA MOGAO ODBITI OVO NOVO SAVRŠENO POSTOJANJE


Petak, 9. kolovoza 2013., 18:38h

Moje dijete, zli će učiniti svaki napor kako bi potaknuo sve duše, uključujući one koji su najbliži Srcu Moga Sina, da odbiju i zaniječu Njegov Drugi Dolazak.

Baš kao što se zloduh borio protiv Mene, Majke Božje, u vrijeme koje je prethodilo Isusovom Rođenju, istom protivljenju će se svjedočiti kako se približava Njegov Drugi Dolazak.

Mnogi ljudi su slijepi za Obećanje koje je dao Moj Sin, kada je rekao da će ponovno doći. Mnogi, koji ne prihvaćaju da će se Njegov Drugi Dolazak uskoro dogoditi, nespremni su jer oni ne mogu prihvatiti da će se to dogoditi u njihovom životnom vijeku. Ipak u danima brzo nakon Smrti Moga Sina na Križu, Njegovi Apostoli su mislili da će svjedočiti Njegovom Drugom Dolasku. Ovo vjerovanje također je prevladavalo u mislima Kršćana mnogim stotinama godina poslije. Ali to nije slučaj danas. Neki vjeruju da se Drugi Dolazak odnosi na stari dio Svetoga Pisma i da je to događaj koji je dio budućnosti. Oni ne vjeruju da Drugi Dolazak ima bilo kakvu važnost za njih u današnjem suvremenom svijetu. Sve u današnjem svijetu utemeljeno je na materijalizmu, suvremenoj ljudskoj inteligenciji i velikim čudima koji proizlaze iz velikih napredaka u znanosti.

Djeco, morate se pripremiti. Vi ne smijete biti uplašeni. Zbog toga što vas Moj Sin jako ljubi, On uskoro dolazi natrag uskoro da vam donese veliki mir, veliku slobodu od tuge i očaja – što je izravno uzrokovano posljedicom grijeha u svijetu.

Drugi Kristov Dolazak je ono što čovječanstvo treba preživjeti. Da Isus uskoro ne dolazi, kao što je naviješteno, onda bi svijet bio uništen i čovjek bi bio napušten. Ovaj Dar će vam donijeti novi život, novi predivni i veličanstveni početak u Novom Raju. To će biti najveća obnova Zemlje i s njom će doći Vječni Život. Koji bi čovjek ikada mogao odbiti ovo novo savršeno postojanje. Nijedan, ako mu je dana potpuna spoznaja o ovoj Novoj Eri Mira, gdje će Raj biti obnovljen, ne bi okrenuo svoja leđa. Nijedan jedini grješnik ne bi želio biti isključen, ali nažalost umovi mnogih biti će zaslijepljeni za Istinu. Umjesto toga, oni će vjerovati da će mir biti njihov kada progutaju laži koje će im uskoro biti prikazane, u pogrješnom vjerovanju da one dolaze od Boga.

Molite, molite djeco, da ste blagoslovljeni Darom vizije, koji je dan onima od vas koji su dostojni da budu darovani Darom Duha Svetoga. Jedino oni koji prihvaćaju Ruku Milosrđa, će Rukom Božjom biti odvedeni u Vječni Život.

Vaša ljubljena Majka

Majka Spasenja

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.