Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

864. ZLOĆA PRISUTNA U SVIJETU RAZMJERA JE NEVIĐENOGA OD NOINIH DANA

Četvrtak, 1. kolovoza 2013., 15:00h


Moja predraga kćeri, kako Ja žudim zagrliti sve vas Moje drage sljedbenike i odvesti vas u Moje Utočte mira i sigurnosti. Kako Ja želim da vas sve mogu uzeti i sakriti od bezbožnosti, koja se kuje protiv svih Kršćana.

Zloća prisutna u svijetu razmjera je neviđenoga od Noinih dana i ona je poput nevidljive mreže koja prekriva Zemlju. Tako je smrtonosna da vrlo malo njih doista shvaća razinu uvučene izopačenosti

Ali budite svjesni, ovaj plan - čije ćpojedinosti biti dane svijetu od onih koji govore da predstavljaju Moje Crkve na Zemlji - biti će vam predstavljen i od vas će se očekivati da ga prihvatite. Zatim će se od vas zahtijevati da ga progutate i neće vam biti dan nikakav izbor. Ono što će se od vas tražiti da učinite, iza svegaiskrivljeno prikazanog, jest da zaniječete Mene, Isusa Krista.

Ja upozoravam svijet, da kada pokušavate odbaciti Moje Božanstvo - vi i svi oni uključeni u ovu opaku zavjeru - biti ćete obilježeni kao neprijatelji Božji. Kada prianjate uz bogohulne zakone, krivi ste za grijeh protiv Boga.

Ja ću vas nastaviti upozoravati, da otvorim vaše oči za Istinu, ali Ja vas ne mogu prisiliti da Mi ostanete vjerni. Ja vas ne mogu prisiliti da Me ljubite. Vaša slobodna volja je vaša vlastita, ali ako se okrenete i zatražite od Mene da vas vodim, Ja ću otvoriti vaši za Istinu. Kada prihvatite Istinu, Ja ću vas spasiti.

Moji jadni sljedbenici, znajte da, kada se svijet bude okretao protiv Boga, Svemoguća Moć Moga Oca ćeposredovati i uništiti Njegove neprijatelje jednog po jednog.


Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.