Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

861. NIKADA NE PRIHVAĆAJTE KRIŽ KOJI NIJE NALIK KRIŽU NA KOJEMU SAM JA BIO RAZAPET


Utorak, 30. srpnja 2013., 20:06h


Moja predraga kćeri, kako su slatki glasovi onih koji Me ljube i koji Me tješe u ovo vrijeme velike tuge. Vi, Moji ljubljeni sljedbenici, koji Me nikada nećete napustiti, poput meda ste, slatki u Mojim Ustima, umirujući Moje Tijelo i uzdiži Moj Duh.

Mnogi će slijediti neistine, jer će biti uplašeni ustati i prkosno braniti Riječ Božju. U početku, oni će biti zbunjeni novim praksama, novim znakovima, novim haljama, novim oblicima žrtvenika i novim križevima. Zatim će oni prihvatiti sve ove nove stvari, kao obilježja vremena. Ovaj novi, suvremeni, takozvani jedinstveni pristup štovanja Boga potom ćoduševljeno prigrliti te jadne dušeAli oni koji su Moji ostati će vjerni Mojoj Riječi za sva vremena. Oni su okosnica Moje Crkve na Zemlji i nikada se neće slomiti.

Moja želja je da se vi, Moji vjerni Kršćani - svih denominacija - okupite zajedno da se borite protiv demona, koji su oslobođeni iz pakla i koji lutaju među vama. Nikada se nemojte ispričavati zato što Me ljubite. Nikada ne prihvaćajte križ koji nije nalik Križu na kojemu sam Ja bio Razapet. Kada Ja nedostajem ili se Ja ne spominjem, tada ćete znati da se zaraza širi tim Crkvama kojima upravljaju Moji neprijatelji. Ako prihvatite njihove sotonske obrede i znakove, ostaviti ćete sebe izloženima zlu.

Ostanite odani Meni. Održite jednostavnost vaše svakodnevne molitve. Držite Blagoslovljenu Vodu i Moj Križ u vašim domovima. Ostanite poslušni onim Mojim posvećenim slugama, koji će ostati žestoko vjerni Meni i koji Me odbijaju izdati. Zatim provedite ostatak svoga vremena moleći za duše ateista, za one koji vjeruju u poganske bogove i za one koji će slijepo slijediti neprijatelje Moje Crkve u divljinu. 

Ostanite u bliskom jedinstvu sa Mnom i zazovite Me svakoga dana za snagu. Ja ću biti uz vas tijekom ovih gorkih iskušenja koja predstoje i nikada neću napustiti one koji Me traže.


Vaš Isus


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.