Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

858. DRUGI NEVINI, KOJI SLIJEPO SLIJEDE ZVIJER I LAŽNOG PROROKA, BITI ĆE SPUTANI DIVLJIM LANCIMA


Nedjelja, 28. srpnja 2013., 21:40h

Moja predraga kćeri, ti nikada ne smiješ sumnjati u Moju Riječ. Ti moraš, ako Mi doista vjeruješ činiti ono što Ja želim od tebe, kako bih mogao prosvijetliti svijet, u ovo vrijeme i pripremiti ih za Novi Početak.

Većina onoga što se događa Mojoj Crkvi je naviješteno, ali ti moraš prihvatiti da Moj Otac dopušta ove grozote s razlogom. Ovo je konačni kraj sotonine vladavine. On je uzdigao Zvijer, u svoje ime i taj Antikrist je duh samoga sotone. Njemu i njegovim sljedbenicima je dano vrlo malo vremena u velikoj bitci za duše.

Sotonina osveta je ukrasti što može više duša, prije nego što bude okovan i bačen u ponor. Oni njegovi sljedbenici, koji idoliziraju zmiju, samo slijede njegove upute zbog moći za koju im on kaže da će biti njihova, ako mu pomognu dovršiti njegov pakleni plan. Kako će te jadne duše zauvijek patiti i kako će vrištati za Mojim Milosrđem kada užasno ostvarenje njihove sudbine postane jasno.

Drugi nevini, koji slijepo slijede Zvijer i lažnog proroka, biti će sputani divljim lancima, iz kojih će biti nemoćni da pobjegnu. Oni su očajno potrebiti vaše pomoći. Vi morate snažno moliti da njihove duše budu puštene natrag Meni. Izvanjski svijet neće vidjeti puno toga da bude upozoren, u početku. Ratovi na Srednjem Istoku i mir nakon toga biti će dočekani s pljeskom.

Čovjek mira će primiti mnoge nagrade kao priznanje za njegova humanitarna djela. Lažni prorok će biti viđen kako ujedinjuje crkve svijeta i prikazuje, u svakoj prilici, sve one osobine, koje povezujete sa Svecem.

Sve će biti dobro, dok se ova dvojica ne okrenu i osvetnički se ne obore na sve one koji se suprotstavljaju njihovom planu da nadziru svijet. Oni će utkati Moju Crkvu na Zemlji u gnijezdo Zvijeri, dok tama ne prekrije Zemlju.

Svi će osjećati uznemirenost. Svi vi ćete osjećati da zlo, kao sotona, kroz Antikrista, nadzire sve. Ali tada, baš kada se stvari budu činile beznadne, Ja ću se spustiti, Mojim Velikim Milosrđem, da obuhvatim sve, da dokažem svijetu Istinu.

Tako je veliko Moje Milosrđe, da ću prosvijetliti najcrnje duše i one će Mi doći s olakšanjem u svojim srcima. U ovoj fazi, sve njihove sumnje će biti istjerane iz njihovih duša, Snagom Duha Svetoga. Uskoro nakon toga, kada Božja djeca budu znala Istinu, Posljednja Trublja će se zaoriti i Zemlja će biti obnovljena. Sve zlo će nestati. Sunce će ispuniti sve vas Divnim Svjetlom i Novi Raj će biti predan, s velikom ljubavlju, kao najveći Dar koji bi ikada mogli zamisliti, svakome pojedinom od vas.

Sve što trebate činiti jest vjerovati u Istinu koju Ja otkrivam, kako bi izbjegli zamke koje će biti postavljene da ukradu vaše duše. Oni od vas koji mogu vidjeti, koji Mi vjeruju, koji Me zazivaju, pomoći će Mi spasiti duše onih koji mogu vidjeti, ali koji odbijaju vidjeti Istinu.

Vaš Isus
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.