Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

856. PREMDA ĆE UZROKOVATI STRAH, ONE SU NIŠTA U USPOREDBI S NADOLAZEĆOM VELIKOM KAZNOM


Četvrtak, 25. srpnja 2013., 20:40h

Moja predraga kćeri, Ruka Moga Oca sada je posredovala u svijetu, u kazni zbog čovjekovog grijeha. Grijeh je narastao u svijetu jer čovjek više ne razlikuje između dobra i zla. Vi ne možete izbjeći Božanskoj Kazni Gnjeva Moga Oca kada vaše zemlje odobravaju bezbožni grijeh svojim zakonima.

Ovim kaznama svjedočiti će se brzo diljem svijeta. Premda će uzrokovati strah, one su ništa u usporedbi s nadolazećom Velikom Kaznom. Čovjek je tvrdoglav. On odbija pomoć kada mu je Bog nudi. Čovječanstvo je odlučilo odbaciti Boga i svaki pojedini od vas patio je zbog pogana među vama.

Moj Poziv s Neba je za spas duša prije svega, ali također zato da bih vam pomogao ublažiti kazne koje će zadesiti ljudski rod. Kako je veliko Moje Milosrđe. Kako je veliko Moje Strpljenje, ali oni koji odbacuju Moja Učenja i koji sami sebe isključuju od Moga Oca, njihovog Stvoritelja, uskoro će znati posljedice.

Ja pozivam sve religije i usrdno vas molim da molite za milostivost, prihvaćali ove Poruke ili ne. Molitve su nužne da ublaže katastrofe koje su već započele. Molite, molite, molite za vaše živote i za Spasenje vaših duša.

Vaš Isus
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.