Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

854. OTKRIT ĆU TAJNE SADRŽANE U KNJIZI OTKRIVENJA KOJE NEĆE BITI UGODNE

 
 
Utorak, 23. srpnja 2013
 
Moja ljubljena kćeri, osude s kojima ćete se morati suočiti su zbog toga što ću otkriti tajne sadržane u Knjizi otkrivenja koje neće biti ugodne.
Istina može mnogima biti vrlo potresna i uznemirujuća. Istina će prouzrokovati suze zaprepaštenja, suze zbog tuge te velike nevolje.
 
Laži vas, s druge strane, mogu smiriti s osjećajem lažne sigurnosti. Čak i onda kada laži, koje vam budu predstavljene, budu odjevene u mio jezik i plemenite geste, ali koje u vašem srcu neće zvučati ispravno – i tada ih se može mnogo lakše prihvatiti nego Istinu.
 
Kada se nekome kaže da boluje od smrtne bolesti, ta osoba ima dva izbora.
Može prihvatiti Istinu, pripremiti svoju dušu, provesti vrijeme u neposrednoj blizini svoje obitelji, tražiti Moj Oprost i tada, čekati taj dan. Kada osoba to učini, iako se može činiti zastrašujućim, tada će – jer je prihvatila Istinu – pronaći pravi mir u svojoj duši. Ta duša se Me se neće imati zbog čega bojati.

Ako, s druge strane, osoba odbije Istinu, i bude vjerovala u čarobne napitke i lažne bogove, za koje misli da ih može iskoristiti da ju čudesno izliječe, bit će vrlo razočarana.
Ta duša, zaslijepljena takozvanim pozitivnim mislima, vjeruje u to da ako želi da joj bude bolje, da će joj i biti bolje.

Ono što ne uspijeva shvatiti je da mora prizvati Mene, Isusa, ako se želi izliječiti.

Odgovorit ću na molitve, ali samo onda ako je taj zahtjev za dobrobit duše. Duše koje odbiju prihvatiti Istinu njihove bolesti i koje se ne okrenu Meni, biti izgubljene. Protratit će vrijeme koje im je dodijeljeno na Zemlji, kako bi osigurali da je njihov dom spreman.
 
Jednako kao i s bolesti vrijedi i za Moju Riječ, Istinu, koju vam sada dajem. Dao sam svijetu Istinu za vrijeme Moga Boravka na Zemlji i odbili su Me. Mnogi su Me slijedili, ali Istina, koja im je bila na raspolaganju u to vrijeme će sada biti osporavana od strane Božjih neprijatelja, a oni će upasti u zamku obmane. Uskoro će odbiti Istinu zbog čega neće moći
prihvatiti Moje Upozorenje, koje dajem svijetu u ovo vrijeme.
 
Pozivam vas sada, ne da bih vam otkrio nova Učenja, jer to nije potrebno.
Dana vam je Istina, ali sada interveniram kako bih vas podsjetio na Istinu. Dolazim i zato da bih vas upozorio na zla zvjerstva, koja će vam se nametnuti zbog vaše ljubavi za Mene.
 
Ne okrećite Meni, Isusu Kristu, vaša leđa, dok dopirem do vas samo da bih vas zaštitio. Ne želim vas zavaditi, ali ću vas nastaviti podsjećati na Istinu, ponovno i ponovno. Kada osjetite da vaša duša postaje uzrujana, kao rezultat novih pravila koja će vam predstaviti oni koji kažu da dolaze od Mene, tada Me morate pozvati kroz ovu Križarsku Molitvu.
 
Križarska Molitva (116), Spasi me od zla laži:
Dragi Isuse, pomozi mi.
Tonem u suzama žalosti.
Moja srce je zbunjeno.
Ne znam kome mogu vjerovati.
Molim te da me ispuniš Svojim Svetim Duhom kako bih mogao odabrati
ispravan put do Tvog Kraljevstva.
Pomozi mi, dragi Isuse, kako bih uvijek ostao odan Tvojoj Riječi koja je
dana svijetu po Petru i da nikad ne odstupim od onoga što si nas Ti naučio ili da odbijem Tvoju smrt na Križu.
Isuse, Ti si Put.
Pokaži mi Put.
Uzmi me i povedi me na Svoje putovanje Velikog Milosrđa.
Amen.
 
Vaš Isus
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.