Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

853. MAJKA SPASENJA: POSLJEDNJA FATIMSKA TAJNA NIJE OTKRIVENA – TOLIKO JE BILA ZASTRAŠUJUĆA


 
Ponedjeljak, 22. srpnja 2013    20:17 sati
 
Dijete moje, obmanu, s kojom će se svijet suočiti, će biti toliko teško uočiti, da će samo oni koji se predaju Bogu i stave sve povjerenje u Moga Sina biti u mogućnosti izdržati suđenja koja dolaze.
 
Dala sam svijetu proročanstva 1917. godine, ali posljednja fatimska tajna nije otkrivena – toliko je bila zastrašujuća za one u Katoličkoj Crkvi.
 
Posljednja Fatimska tajna i dalje ostaje nepoznata Božjoj djeci, iako vam je dio nje otkriven 26. siječnja 2012. Jako vas je malo u Crkvi upoznato s tim. Sada se sljedeći dio posljednje fatimske tajne mora otkriti, kako bih mogla upozoriti čovječanstvo na posljedice ignoriranja mog posredovanja da spasim duše.
 
Crkva je iznutra zaražena od strane neprijatelja Božjih. Oni su – a postoji dvadeset njih koji iznutra upravljaju njome – stvorili najveću obmanu. Izabrali su čovjeka koji nije od Boga, dok je Sveti Otac, kojemu je dodijeljena Petrova Kruna, pažljivo uklonjen.
 
Detalji, koje sam otkrila, govore o tome da će postojati dva čovjeka koja će nositi Petrovu Krunu u posljednjim vremenima. Jedan od njih će patiti zbog laži koje su izrečene kako bi ga se posramilo i učinilo virtualnim zatvorenikom. Drugi izabranik će dovesti do uništenja, ne samo u Katoličkoj Crkvi, nego u svim crkvama koje časte Moga Oca i koji prihvaćaju Učenja Moga Sina, Isusa Krista, Spasitelja svijeta.
 
Može postojati samo jedna glava Crkve na Zemlji, koji, ovlašten od strane Moga Sina, mora ostati papa do svoje smrti. Bilo tko drugi, koji tvrdi da sjedi na Petrovoj Stolici, je varalica. Ova obmana ima jednu svrhu – da preda duše Luciferu. Malo je vremena da te duše, koje ovo neće shvatiti, budu spašene.
 
Djeco, morate se obazirati na samo jedno upozorenje sada. Ne odvajajte se od Učenja Moga Sina. Propitkujte svaku novu doktrinu koja će vam biti predstavljena, a koja tvrdi da dolazi od Crkve Moga Sina na Zemlji.
Istina je jednostavna. Ona se nikad ne mijenja. Nasljeđe Moga Sina je vrlo jasno.
Ne dopuštajte nikome da zamagli vaše rasuđivanje.
 
Uskoro će fatimska proročanstva imati smisla. Sada se sve odvija pred svijetom koji je u nevjerici, ali nažalost, jako će ih malo shvatiti dok ne bude prekasno. Molite, molite, molite moju Presvetu Krunicu, što češće možete, svakog dana, kako bi ublažili utjecaj zla koje vas okružuje.
 
Vaša ljubljena Majka
 
Majka Spasenja
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.