Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

846.NE MOŽETE ME UISTINU SLIJEDITI BEZ PODNOŠENJA BOLI KRIŽA

 
Srijeda, 17. srpnja 2013 11:40h
 
Moja ljubljena kćeri, kako Me samo molitve Mojih ljubljenih sljedbenika u ovo vrijeme ohrabruju. Ja sam u njihovim srcima i dušama i njihove duše su mi najdraže. Moram ih zamoliti da pate zbog ismijavanja s kojima će se suočiti zato što će slijediti Moj Put i Moj Križ, kojeg podnose, jer će tijekom vremena shvatiti zašto to mora biti tako.
 
Ne možete Me istinski slijediti bez trpljenja muke Križa. Kada Me volite,Svjetlo je prisutno u vašoj duši. To čisto Svjetlo je poput magneta, jer privlači ono najgore u drugim ljudima.
Dobronamjerne duše često napada duh zla kako bi prouzročio bol svakome tko slijedi Istinu Mojih Učenja.
 
Kada objavljujete Istinu o Bogu, mrzit će vas oni koji ne vole Boga. Kada slijedite Mene, čak i u šutnji, podnosite istu patnju. Tu patnju najčešće uzrokuju oni koje volite i poštujete – koji vas napadaju, jer volite Mene i jer ste odani Mojim Učenjima.
 
Došlo je vrijeme da počnete otvoreno govoriti o Mojim Porukama.
Svećenicima će, međutim, to biti teško, jer moraju ostati poslušni svojim nadređenima. Mnoge u crkvi će biti strah svjedočiti Mojim Porukama, ali to ne znači da oni ne mogu braniti Istinu Moje Svete Riječi. Riječ dana apostolima i dalje živi, iako ju mnogi pokušavaju utišati. Primijetit ćete koliko Me se malo štuje u javnosti – gotovo nikada.
 
Moja Učenja više ne igraju bitnu ulogu u vašem društvu. Neovisno o kršćanskoj crkvi kojoj pripadate, morate inzistirati na tome da Moji sluge ne zaborave spominjati Moje Ime kada govore o dobru, jer dobro ne potiče iz kamena. Dobro može doći samo od Boga.
 
Vaš Isus
 
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.