Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

844. JA ČEZNEM ZA NJIMA. BEZ NJIH, JA SE NE MOGU OSJEĆATI POTPUNIMNedjelja, 14. srpnja 2013., 23:50h

Moja predraga kćeri, kada ti Ja dajem Dar da Očima Božjim vidiš Božju djecu, gdjegod da kreneš, to je s razlogom.

Svakoga puta kada vidiš mlado dijete i osjetiš kako Moja Ljubav teče tvojim venama, to je Moja Ljubav za njih. Kada vidiš tinejdžera kako hoda i smije se sa svojim prijateljima i osjetiš val majčinske ljubavi za njega, onda znaj da je to Ljubav Božja koju osjećaš. Kada vidiš starije ljude i još uvijek osjećaš ovu ljubav, to je ponovno Moja Ljubav koju osjećaš.

Kada promatraš one duše koje uzrokuju strašan jad drugima, svojim zlom i osjećaš sažaljenje prema njima, znaj također da je to Moja Ljubav koja teče kroz tebe. Znaj da Me oni koji Mi prkose na svaki način i dalje ispunjaju Ljubavlju za njih, jer kako bih se Ja mogao odreći njih? Oni su moji. Ja ih ljubim. Ja plačem za njima. Ja čeznem za njima. Ja sam nesretan od brige za njih. Kako Mi uzrokuju tako užasnu bol, ali Ja ću se boriti sa zlim za te nevoljne duše, do samog posljednjeg daha kojeg oni udahnu na ovoj zemlji.

Ono čemu je Moj Otac dao život je Njegovo. Ono što je Njegovo je Moje. Ja sam Umro za njih, iako su Me prokleli. I dalje to čine. Ja čeznem za njima. Bez njih, Ja se ne mogu osjećati potpunim. Zbog toga bih Ja rado prošao kroz Moje Razapinjanje uvijek iznova, ako bih njih mogao privući u Moj Zagrljaj.

Kako Ja mogu počinuti, Moja kćeri, bez slatkoće njihovog obraćenja? Ali, oni moraju doći k meni svojom vlastitom slobodnom voljom. Ja ih mogu prekriti Mojom Ljubavlju i Milostima. Ja mogu natopiti njihove duše sa svakom Milosti, ali da bi mogli prihvatiti takve Milosti, oni će se morati podložiti Mojoj Presvetoj Volji i predati Mi se. Ja ne mogu koristiti Moje Božanstvo da nametnem Moju Volju njima, ali ono što mogu učiniti Darežljivošću Moga Oca jest uzeti Moje odabrane duše i tražiti od njih da preuzmu Moju Bol kao naknadu za te duše. Ovo čudesno posredovanje biti će jedan od načina na koji Ja mogu spasiti većinu čovječanstva.

Moli se, Moja ljubljena kćeri, Meni, svome Isusu, za snagu da Mi daš više trpljenja. Ako prihvatiš ovu posebnu molbu, Ja svečano obećavam da ću spasiti desetke milijuna duša više. Nemoj biti uplašena. Ti ćeš biti jaka i to ćeš učiniti s radošću u svom srcu ovoga puta.

Idi, Moja kćeri, prihvati Moju Molbu. Ne boj se Nje, jer donijeti ćeš Mi najveću radost, ako Mi predaš ova nova iskušenja. Biti ću to Ja, Koji ću izdržati bol, ne ti. Tvoja bol će biti kratka, ali prihvaćajući je, Ja mogu ostvariti Moju želju da spasim Moju jadnu djecu koja su odvojena od Mene.

Hvala ti što odgovaraš na Moj Poziv. Otvori svoje srce za Moju molbu i Ja ću ti pomoći na svakom koraku puta. Za tebe, ovo će biti samo još jedna kušnja i uskoro lako zaboravljena. Za Mene, ona znači da će duše, koje bi inače otišle u pakao, biti Moje u Mome Kraljevstvu.

Tvoj Isus
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.