Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

838. JEDINSTVENI SVJETSKI POREDAK JE NAJVEĆA LAKRDIJA PROTIV PRAVOGA TROJEDINOG BOGAPetak, 5. srpnja 2013., 14:10h
    
Moja predraga kćeri, postoji jedna religija koja Mi uzrokuje najveću patnju, a to je lažna religija koja idolizira Zvijer. Jedinstveni Svjetski Poredak je najveća lakrdija protiv Pravoga Trojedinog Boga i oni koji pripadaju sotoninoj kući trebaju tako mnogo molitve. Oni su zavedeni u vjerovanju da postoji još jedan bog koji ih voli. Njima je rečeno da je Blaženo Trojstvo neistina i da je Moj ljubljeni Otac zao. Oni ne prihvaćaju da ih je On stvorio i njihove glave su ispunjene s toliko mnogo laži da oni nikada neće otvoriti svoje misli za Istinu. Zbog njihove predanosti okultnome, oni su umiješani u sotonističke sile koje su proždrle njihove duše, koje su ispunjene mržnjom, ne samo prema Bogu, već prema svoj Božjoj djeci.

Oni vole samo sebe i njihova pomama za zadovoljstvom ispunjava ih nezasitnom čežnjom za još više. Nikakva količina svjetovnih zadovoljstava neće ih zadovoljiti, zbog čega oni potom traže druge bestidnosti. Oni uživaju u oduzimanju života i nemaju nikakvog pokajanja u svojim dušama, zbog okrutnih ubojstava za koja su krivi. Njihov utjecaj širi se diljem Zemlje u svakom narodu i sljedbenici đavla druže se s bogatima, poslovnim čelnicima, vladama, kraljevskom obitelji, organizacijama, uključujući sredstva za priopćavanje i provoditelje zakona, sudstvo i Crkvu.
Molim vas da ne podcjenjujete njihove moći. Premda su malobrojni i ne prodiru u svaki dio vaših zajednica, oni će i dalje činiti užasnu štetu. Ne samo da su oni prodali svoje duše đavlu, već će i odvući druge nevine duše u ponor sa Zvijeri i njegovim demonima.

Ja dajem svima onima koji Me ljube Milosti da poraze ovu kobnu i moćnu skupinu, koja Me proklinje svake sekunde dana, kada molite ovu kratku Križarsku molitvu.
Križarska molitva (112) za Milost Spasenja

Najdraži Isuse, ja Te pozivam da s Tvojom posebnom Milošću Spasenja prekriješ duše onih koje je zarazio sotona. Oslobodi njihove jadne duše od zlobnog zatočeništva iz kojega oni ne mogu pobjeći. Amen.

Te jadne duše biti će prve koje će prisvojiti Zvijer kao svoga i oni će pasti ravno na svoja lica kako bi obožavali Antikrista. Vi morate moliti snažno, svi vi, kako bi moć koju sotona ima nad njima, mogla biti slomljena i da bi njihova srca bila otvorena za Moje Veliko Milosrđe.

Vaš Isus
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.