Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

836. DOK GORČINA RAZDVAJA NARODE, NEPOVJERENJE I STRAH ĆE NASTAVITI UZROKOVATI GRAĐANSKI NEMIRSrijeda, 3. srpnja 2013., 23:15h

Moja predraga kćeri, ratovi i nemir, kao što je naviješteno, šire se poput munja diljem Zemlje. Vrlo rijetki dijelovi svijeta biti će van utjecaja ratova i glasina o neslaganju.

Dok gorčina razdvaja narode, nepovjerenje i strah će nastaviti uzrokovati građanski nemir, nekršćanski zakoni će se nastaviti povećavati, kako bi ubojstvo i pobačaj, kao i djela protiv Svetih Sakramenata bili prihvaćeni u vašim zemljama. Mnogi će biti vođeni u grijeh zbog takvih zakona i vrlo brzo će bol tame duše biti prisutna i rijetki će to moći zanemariti.

Zašto, pitati će oni, postoji tako čudno ozračje gdje je međusobno povjerenje nestalo? Zašto je teško ponašati se u našim životima kako je Krist naložio, zbog straha da budemo označeni kao budale? Odgovor leži u činjenici da su vaše zemlje, jedna po jedna, ne samo Mene opet osudile, već proglašavaju grijeh zakonitim. Kada se to dogodi, sotona i njegova vojska divljaju.
Oni su postali vrlo moćni i preko svih liberalnih zakona, koji opravdavaju grijeh, oni doista postaju prihvaćeni i posljedica je da onda neće biti mira u srcima ljudi. To će biti kao da su djeca, ukradena od svojih roditelja i zatočena, hranjena sitnicama da im se nadoknadi činjenica da su u zatočeništvu. Za sva zadovoljstva koja su im pružena neće dobiti utjehu. Umjesto toga, ta djeca će se osjećati nemirno, prazno i čeznuti će za pravom ljubavlju, koja se jedino može ostvariti prisutnošću roditelja.

Božja Prisutnost i dalje je tu u vašim narodima, ali kako se Ja, Sin Čovječji, brzo odbacujem, kroz uvođenje zlih zakona u vašim zemljama i uskoro kroz vaše crkve, vi ćete biti poput zalutale siročadi bez mjesta gdje bi položili svoje glave.

Bez Boga nema mira. Bez Mene, Isusa Krista, Prisutnog kroz Moja Učenja, vi postajete polako izgladnjeli. Ne dopustite da takvi zakoni spriječe vašu odanost Meni, jer u ovo vrijeme, više od bilo kojeg drugog vremena, Ja ću vam doći i dati vam utjehu za kojom žudite.
Ja vas ljubim. Ja plačem zbog vaše opustošenosti i obećavam da će ovaj progon biti kratkog vijeka.

Vaš Isus
Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.