Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

834. MAJKA SPASENJA: NISU BILA OTVORENA NITI JEDNA VRATA KOJA BI DOPUSTILA MOM SINU DA DOSTOJANSTVENO DOĐE NA SVIJET
Srijeda, 3. Srpanj 2013, 12:57 sat

Drago moje dijete, kada si bačena u osamu i izolirana zbog ove Misije, bitno je da znaš razlog. Jer kada ga znaš, bit će ti lakše prihvatiti tu okrutnost.

Kada sam trebala poroditi, nisu bila otvorena niti jedna vrata koja bi dopustila mome Sinu da dostojanstveno dođe na svijet. Baš kao što su vrata bila zatvarana pred Božjim Licem, Koji je poslao Svoga Jedinog Sina da otkupi čovjeka od grijeha, jednako će tako biti i sada, dok Bog poravnava  put za Drugi Dolazak Svog Sina.

Dok Bog priprema svijet za ovaj veliki dan, vrata će ponovno biti zatvorena, u inat Riječi Božjoj. Ti ćeš se, kao glasnik, nastaviti suočavati s žestokim protivljenjima. Mnogi neće samo držati svoja vrata zatvorenima, što će biti samo jedna uvreda, nego će širiti užasne prostote i povrijediti te, moje dijete, jer neće željeti čuti Božju Riječ.

Zli duh dominira u ovom ključnom vremenu u povijesti čovječanstva i slomit će čak i najsvetije među Božjom djecom. Samo će se najhrabriji oduprijeti zlom duhu koji će uznemiravati milijune kako bi odbili Milosrđe moga Sina.

Neće se samo mrziti ove poruke, nego će biti prisutan i strah da će kroz Milosrđe Moga Sina više duša biti spašeno od stiska zla. Zlo djeluje i gradi svoj put kroz srca mnogih duša, a osobito onih koje su bliske mom Sinu. Pobožni sljedbenici u Crkvi moga Sina su oni koji će biti prvi na meti zloga, koji će u ovo vrijeme okrenuti većinu njih protiv Njegove Riječi.

Istinita Riječ Moga Sina, Isusa Krista, je kroz stoljeća bila razvodnjavana, a sadržaj Biblije sada poriču mnogi koji govore da znaju Moga Sina. Zapamti, bitka za duše se vodi između anđela i Svetih, u Kraljevstvu Moga Oca, protiv varalice. Ti si se, moje dijete, našla u sredini bitke, zbog čega postaješ laka meta.

Zbog ogromne veličine ove Misije i zato što si proročica, a ne vidjelica, djelovat ćeš u izoliranosti, a ljudi će te mrziti. Nemoj dopustiti da te ovaj progon rastuži ili da osjećaš da nećeš biti dovoljno jaka, jer to ne može biti. Poslana si i zaštićena i ustat ćeš se i nastaviti naviještati Riječ Božju sve do posljednjeg dana. To je naviješteno, a kada se duše u svijetu spase i kada Novo Kraljevstvo – Novo Nebo – otpočne, ova patnja tada neće imati nikakvog značaja.

Veseli se i nemaj straha. Ja, tvoja ljubljena Majka, ću te voditi i štititi, čak i u najtežim trenutcima, tako da će tvoje misli, tijelo i dušu svakodnevno ispunjavati Božje Svjetlo.

Volim te, moje dijete. Znaj da si blagoslovljena Darom Ustrajnosti. Sve je sada u Božjim Rukama. Moraš mu vjerovati u svako vrijeme.

Tvoja ljubljena Majka

Majka Božja

Majka SpasenjaDoći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.