Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

828.Vrlo rijetki pronalaze utjehu u Meni. Strpljivo ću čekati, a ni tada neće doći k Meni

 

Utorak 25 Lipnja 2013, 20:45 sat

 

Moja predraga kćeri, Moje Suze teku danas, dok se povećava ogavnost zla, koje se jasno pokazuje u srcima ljudi. Toliko su otvrdnuli da njihova kamena srca ne ostavljaju prostora Meni, Isusu Kristu, da u njima nađem utjehu. 

 

 Moje srce sada obuzima tuga zbog Kršćana koji su se odvojili od Istine i svega što sam ih naučio. Vrlo rijetki pronalaze utjehu u Meni.
Strpljivo
ću čekati, a ni tada neće doći k Meni. Podigli su zid koji ih odjeljuje od Mene i ne iskazuju poštovanje Mome Obećanju da ću doći ponovno. Kako su zaboravili što sam rekao, što sam učinio da ih spasim i što sam im rekao kroz Knjigu Moga Oca, da očekuju vrijeme kada se približi. 
Moja jadna, jadna djeca. Moram prvo u njihovim srcima probuditi ljubav za Mene, kako bi primili utjehu i olakšanje bolova u njihovim žalosnim i teškim kušnjama u ovom životu. Moraju ispružiti svoje ruke i pozvati Me sada, u ovom trenutku, ako žele da im prijelaz bude bezbolan.

Moje Srce se nadima s tugom, zbog kršćana koji su otpali od Istine i svega čemu sam ih Ja poučio. Vrlo rijetki nalaze utjehu u Meni. Ja strpljivo čekam, a ipak oni neće doći k Meni. Oni su stvorili zid koji ih odvaja od Mene i razmeću se praznim riječima o Mojem Obećanju da ću se ponovno vratiti. Kako su zaboravili ono što sam Ja rekao, što sam Ja učinio da ih spasim i što sam im Ja rekao kroz Knjigu Moga Oca, da iščekuju vrijeme, kada se bliži kraju.

Moja jadna, jadna djeca. Ja najprije moram probuditi ljubav za Mene u njihovim srcima, da bi oni primili utjehu i ublažavanje boli od njihovih žalosnih i teških kušnji u ovom životu. Oni moraju ispružiti svoje ruke i pozvati Me sada, u ovo vrijeme, da bih im Ja olakšao prijelaz.

Ja nemam želju nanijeti patnju Božjoj djeci. Ali, odbacivanjem Istine Mojih Učenja i Zakona koje je propisao Moj Otac, oni će biti odvučeni u užasnu bitku sa zloduhom, prije nego ih Moje Milosrđe može privući u Moje Ruke kada ću ih Ja spasiti. Koliko malo ufanja oni imaju u svojim srcima, u Jedinog Pravog Boga. Kako su lakomisleni i kako brzo prigrle neistine, zato da bi zadovoljili svoju žudnju za grijehom. Kako su lakovjerni kada prihvaćaju laži, koje odgovaraju njihovim načinima života, zato da bi opravdali grijeh.

Sve što je moguće, što opravdava grijeh preko ljudskog razuma, je jedini put kojega oni odabiru, kako bi mogli živjeti svoje živote kako žele. Istinu je tako teško progutati i teško ju je probaviti, po tome što tjelesne žrtve moraju biti učinjene da bi se Nju prihvatilo. Za Istinu, ako i kada je prihvaćena, potrebna je velika hrabrost i jedino oni koji imaju Dar Poniznosti mogu je doista prigrliti s lakoćom.

One koji iskreno traže Istinu Božju često su zavedeni od onih koji govore kako proglašavaju Riječ Božju. Jedino mjesto na kojem ćete naći Istinu jest u Presvetoj Bibliji i u Mojoj Svetoj Riječi koja vam je dana preko ovih Poruka. Moje Poruke podržavaju Svetu Riječ Božju, kako je propisana u Knjizi Moga Oca.

Ljubiti Mene nije lako, jer vi jedino možete doći k Meni kao jednostavno dijete. Vaše neprirodno ponašanje, koje pokazujete svijetu u svom svakodnevnom životu, moraj biti ostavljeno sa strane. Vi Mi jedino možete doći kao jednostavno dijete puno povjerenja. Vi se morate prostrijeti pred Mene i tražiti od Mene da vas uzmem, oblikujem, pomognem da idete pravim putem prema svetosti i zatim se potpuno ufati u Mene.

Jednom kada Mi sve predate, Ja ću vas uzdići, ukloniti vaš strah i nositi ću vas prema Mome Kraljevstvu. Čak i tada, s Ljubavlju Božjom u vašoj duši, vama će ovaj put biti težak. Ali, on će biti kao da je paučina raščišćena, jer jednom kada Istina postane jasna neće postojati drugi put kojim bi vi željeli ići. Jer ovo je jedini put koji će vas voditi do Raja i to je pravac kojim trebate ići da bi došli k Meni, Isusu Kristu. Jer, Ja Sam Put.

Vaš Isus 


 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.