Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

827.Majka Božja: Morate ostati vjerni onome što vas je moj Sin naučio. On je u svemu bio vama nalik osim u grijehu.


Ponedjeljak 24. lipnja, 2013

 

Ja sam tvoja ljubljena Majka, Kraljica svih anđela, Majka Božja. Ja sam Bezgrešno Začeće.

Djeco moja, ne znate li da Moj Sin, u ovom trenutku, vodi sve vas koji ste pred Njega došli otvorena srca?

Kako bi svjedočili za Gospodina Boga, po Njegovom Jedinorođenom Sinu, morate ostati vjerni Njegovom nauku. On je uklesan u kamenu i kao takav se nikada ne može promijeniti. Istina se nikad ne može promijeniti. Svoj djeci Božjoj dana je Istina, ali ne prihvaćaju svi Tko je On bio i odakle je došao. Oni koji ne prihvaćaju Istinu danu ljudima po Raspeću Mog ljubljenog Sina, Isusa Krista, nikada ne smiju zaboraviti ono što je On rekao.

Objasnio vam je sve. Ništa se nije promijenilo. Morate biti budni u svakom trenutku, jer već vas se obmanjuje, a uskoro će mnogi od vas pasti u zabludu.

Grijeh je grijeh. On vrijeđa Boga, ali je oprošten kada se iskreno kajete i tražite otkupljenje. Milosti Vječnog Života su za svu Božju djecu, koja traže otkupljenje. Svakom Božjem djetetu, po Milosrđu moga Sina, dati će se vremena kao i veliki Dar da ih se podsjeti na Istinu. Na ovaj način, većina svjetskog stanovništva moći će i biti će spašena, i tada će zadobiti Dar Života u Novom Raju.

Kao grešnici, morate stalno tražiti oprost od Mog Sina, kako bi ostali u Stanju Milosti. Vaši grijesi vam ne mogu biti oprošteni sve dok ne tražite Mog Sina za Dar Pomirenja.

Morate ostati vjerni onome što vas je Moj Sin naučio. On je u svemu bio vama nalik osim u grijehu. Bog je Svemoguć. Bog je Ljubav. Bog je Savršen. Bog, po Svome Sinu, nikada ne bi mogao biti u iskušenju da počini grijeh.

Idite u miru, draga djeco, i nakon što ostanete čvrsti i vjerni Istini, koja može doći samo od Boga, živjet ćete život u punini i slavi, tijelom i dušom, i u savršenom skladu s Mojim Sinom.

Vaša Majka

Majka Spasenja

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.