Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

818. VI NE SMIJETE BITI PRESTRAŠENI, JER ONO ŠTO JA OBEĆAVAM JE VAŠE I TO JE VAŠE NASLIJEĐE

Ponedjeljak, 10. lipnja, 2013

Moja ljubljena kćeri, svijetu se mora reći da je vrijeme Mog povratka blizu. Moje vrijeme već je počelo, dok nastojim vratiti čovječanstvo k Meni, prije Mog Velikog Dana.

Ja vas u ovom trenutku sve pripremam, iako će se mnogi oglušiti. Činim to s ljubavlju, za sve vas koje ljubim, za sve vas za koje sam dao Moje Tijelo. Vi ćete biti svjedoci Mog posredovanja, kada ću otvoriti oči čovječanstvu, što će se jasno očitovati.

Čuda će se događati kada Moja misija bude prihvaćena. Moja Prisutnost će se osjetiti i Ja ću se objaviti po Djelima Velikog Milosrđa. Ovaj plan je za vas, da se obrate oni od vas koji više ne vjeruju da Ja postojim, da vas se sve vrati natrag prema Mom Slavnom Spasenju.

Ja sam Kralj, koji će vladati nad Novim Rajem prema obećanju koje Mi je dao Moj Otac. Vi koji me ne poznajte, čujte Me sada. Vi ste Moji. Donosim vam Život, ne kao što ga poznajte na ovoj Zemlji, već Život Vječni.

Nemajte straha, jer Obećanje koje dajem je za vas, ono je vaše nasljedstvo.

Za ovo ste Kraljevstvo rođeni, kako bi Bog, Moj ljubljeni Otac, mogao ponovno stvoriti svijet kakav je bio u početku. On je Početak, jer ga je On stvorio. On je Kraj, jer kada dođe Veliki Dan nestat će sva patnja, i Novi Početak - Vječni Život – dat će se onima koji su prihvatili Božju Ljubav. Morate imati više pouzdanja, biti manje cinični i prihvatiti Veliki Dar Života, koji može doći samo od savršenog Boga.

Samo Bog može stvoriti takvo čudo - Dar Života.

Samo Bog može dati Vječni Život, gdje će smrt biti pobijeđena, a uz nju i sve zlo.

Morate gledati u budućnost s nestrpljenjem. Vi morate pokušati slušati ove Poruke, jer one će biti uže za spašavanje koje ćete trebati kako naredni dani budu postajali tamniji.

Moja je želja da se nijedan među vama ne uzruja, ne zabrine, ne uplaši i ne rastuži, jer će Moj Slavni Dan obrisati svaku suzu, bol, tugu i patnju, i očistiti vas Mojom Veličanstvenom Slavom.

Vi ćete iskusiti čistu, beskrajnu sreću, konačno. Sve što ste ikada zamišljali da bi mogao biti raj, biti će vaše.

Ako ne možete odgovoriti na Moj poziv sada, zbog manjka pouzdanja, Ja ću vam pomoći ukoliko me zazovete. Ištite Dar Pouzdanja moleći ovu križarsku molitvu.

 

Križarska molitva (109) za Dar Ufanja

O moj najdraži Isuse, pomogni mi da se ufam u Tebe. Da se ufam u Tvoje Obećanje da ćeš ponovno doći. Da prihvatim Istinu o Tvome Drugom Dolasku. Da se ufam u Obećanje Boga Oca kada je On rekao da će Ti On dati Tvoje Kraljevstvo. Pomogni mi da se ufam u Tvoj Nauk, u Tvoj Plan da spasiš svijet. Pomogni mi da s Milošću prihvatim Tvoje Darove. Pomogni mi da se ufam u Tebe, kako bih izgubio svoj strah i kako bih mogao dopustiti Tvojoj Ljubavi da preplavi moje srce i dušu.
Amen.

 

Oh, kako vas žudim utješiti, olakšati vaše strahove, brige i zabrinutosti. Koliko želim napraviti prijelaz što bezbolnijim, tako da ne morati trpjeti od ruke zvijeri, čija djela će se očitovati preko Božjih neprijatelja.

Ako Mi vjerujete potpuno i prepustite se Mome  Milosrđu, Ja vam svečano obećajem da će Moje Milosrđe skratiti vrijeme kada će ljudska patnja eskalirati zbog opačina onih koji vam žele donijeti patnju.

Ja čvrsto obećavam da će Moje Posredovanje, kroz čuda, probuditi u onima kojima je pomoć najpotrebnija - svijest o Istini. Kada Istinu Božju prihvate oni koji doista ne shvaćaju Moje Obećanje da ću ponovno doći, ali je prihvaćaju u svojim srcima, tada će patnja biti smanjena i Ja ću pokazati Milosrđe milijardama duša.
Kako god bilo, vaše ufanje u Mene će vam pomoći da vidite Istinu. Kada prihvatite Istinu, vi prihvaćate Ključeve Moga Novog Kraljevstva.

Vaše pouzdanje u Mene pomoći će vam da vidite Istinu. Kada prihvatite Istinu, prihvaćate i Ključeve Mog Novog Kraljevstva.

 

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.