Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

797.Bit će im odmah oprošteno ako će iščupati svoju hrabrost i pozvati Me iz svoje bijede da im pomognemPetak 17. svibnja, 2013 23:50 sati

Moja draga i ljubljena kćeri , znaj da svi grešnici , osobito oni koji su činili grozne stvari , moraju doći k Meni . Ja žudim za njihovom pažnjom i želim ih privesti u Moje Srce jer ja ih volim . Bit će im odmah oprošteno ako će iščupati svoju hrabrost i pozvati Me iz svoje bijede da im pomognem . Ne smiju Me se nikad bojati , jer Ja sam Vječno Milosrdan . Oni su Mi bliži nego oni koji tvrde da Me predstavljaju na Zemlji , ali koji su licemjeri kao što su Farizeji bili . Dajte mi svoju ruku . Ja ću se spustiti nad vas , bez obzira kakva djela ste počinili . Moja Molitva , koju vam dajem sada , privesti će vas u Moje Srce i ja ću boraviti u njemu i bit ćete spašeni .                 

 Križarska molitva 107  Spasi me od paklenog ognja

Ja sam grozan grešnik Isuse .

Mojim djelima ja sam prouzročio očajna trpljenja drugima .

Ja sam odbačen kao posljedica toga .

Nisam više podnošljiv nigdje na Zemlji .

Izbavi me iz ove pustinje i zaštiti me od stiska zla .

Dopusti mi da se pokajem .

Prihvati moje kajanje .

Ispuni me Svojom Snagom i pomozi mi da se podignem iz ponora očaja .

Predajem u Tvoje ruke , dragi Isuse , moju slobodnu volju , da činiš sa mnom kako želiš , kako bih mogao biti spašen od paklenog ognja . Amen .

Idite u miru , djeco Moja , jer Ja nikada neću napustiti one koji me mole za Milosrđe .

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.