Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

794.Bog Otac : Moja Velika Intervencija za spas čovječanstva je počela i brzina Moga djelovanja bit će očigledna svimaSrijeda, 15. svibnja 2013., 16:40 sat

Moja najdraža kćeri , Duh Božji se izlio na Zemlju na način na koji to nije bilo prije učinjeno .

U želji da pripremim Moju dragu djecu za Novi Raj koji ih čeka ja ih obavijam Duhom Istine . Neki će ga prihvatiti raširenih ruku i bit će zahvalni za takve blagoslove . Drugi će odbiti jer oni neće otvoriti svoja srca .

Moja Velika Intervencija za spas čovječanstva je počela i brzina Moga djelovanja bit će očigledna svima . Čudesa koja sam odobrio Ja , vaš Svemogući Otac , bit će rasprostranjena i razglašena . Ovo će uroditi s više obraćenja . I tada , kako se Duh Moje Ljubavi bude širio , djelovanje Zloga i njegovih kohorti će rasti .

Moja Ruka će zaustaviti zlodjela onih koji pokušavaju Mojoj djeci nametnuti rat , bolesti , ubojstvo i abortus . Moja Ruka pasti će također na one koji muče odane sljedbenike Moga Sina i na one koji pokušavaju dokinuti Njegovu Prisutnost u Svetoj Euharistiji .

Poslušajte sada Moj Poziv . Sva Moja djeca bit će privučena Mom Milosrđu . Koji odbacuju Moga Sina odbacuju Mene . Koji vrijeđaju Moga Sina , ne mogu doći k Meni . Koji osuđuju Njegov Nauk i izvrću Istinu , odbacuju Moje Postojanje . Ne možete stvarati vaše osobne zakone i slušati Mene . Niti možete odobravati grijeh i očekivati da ćete vidjeti Moje Lice .

Ako se grijeh ne smanji , kaznit ću one narode koji su odgovorni za grijehe koji Me vrijeđaju . I kao što Moj Sveti Duh nastavlja neoslabljen , tako će i Moja Intervencija biti prema spriječavanju širenja grijeha .

Sve ove promjene bit će vidljive istodobno . Potom , nakon svih pokušaja Moga Sina , putem Njegove Crkve i Njegovih učenika , da se Istina proširi , doći će dan kada će se Veliko Milosrđe Moga Sina spustiti nad čovječanstvo . Nedugo zatim doći će Dan Suda .

Pripremite se djeco Moja , jer taj dan može doći u svako doba . Samo oni koji su poslušni Mojim Zapovijedima i koji pokažu pokajanje za svoje grijehe , mogu biti i bit će spašeni .

Vaš ljubljeni Otac

Svevišnji Bog

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.