Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

790.Jedina voda potrebna Božjoj djeci za preživljavanje izvirat će iz Stabla Života

 Petak.10.svibnja,2013@ 16:40

 

 

Moja draga i ljubljena kćeri , blaženi oni koji odgovaraju na Istinitu Riječ Božju , jer oni će biti prvi koji će uskrsnuti i ući u Moje Novo Kraljevstvo .

 

 

One duše kojima nije bila dana Moja Sveta Riječ su prve do kojih moram doći , također i one zemlje gdje sam osuđen . One su , bez svoje vlastite krivnje , od rođenja odgajane za poricanje Boga , Tvorca i Graditelja svega što jest . Nastojat ću da ih obratim kroz ovu Misiju i obećajem da će jednom , kad im Istina bude pokazana , tijekom Upozorenja , biti brzo privučene Mome Milosrđu . Nikada neću napustiti one koji su bili zavedeni kroz lažna učenja , jer oni su bespomoćni i potrebni Moje Ljubavi i Milosrđa .

 

 

Moja želja je da se Moji sljedbenici sada pripreme za uspon ljestvama , dug i težak uspon , prema duhovnom savršenstvu . Oni od vas koji su blagoslovljeni Darom razlučivanja , po Mome Glasu , kojeg čuva Knjiga Istine , imaju obvezu prema Meni . Evo što morate učiniti . Upotrijebite Dar koji vam je dan kao pripremu za duhovno usavršavanje koje se traži od vas sada , dok Ja gradim Moju Vojsku Ostatka na Zemlji . Vaša odgovornost je pomoći onima koji su preslabi , preponosni i pretvrdoglavi da bi prihvatili Moju Ruku Milosrđa . Preko vas će Meni biti moguće udijeliti svim dušama , uključujući i one koje nisu zavrijedile Moje Milosrđe ,  spasenje potrebno za vječni život u Mojoj Slavi .

 

 

O kako prekrasno je ovo Moje slavno Novo Kraljevstvo . Kada bi ga samo mogli vidjeti , nitko od vas ne bi više nikada izustio nijednu riječ protiv Mene .Ono će biti vaš novi dom , mjesto gdje ćete vi i vaše obitelji uživati vječni ushit , mir , ljubav i radost , družeći se sa svime što je stvoreno od Mog Oca za vašu sreću . Mislite o njemu kao o novom prebivalištu , stvorenom na sličan način kao i Zemlja , jedino što ovo Novo Nebo i Nova Zemlja neće imati mora . Jedina voda potrebna Božjoj djeci za preživljavanje izvirat će iz Stabla Života u kojem će sav život biti sadržan .

 

 

Svaka potreba će biti ispunjena i ljubav će obilovati tako da nikakvo nezadovoljstvo neće postojati . Smijeh , ljubav , radost , boje i lijepe stvari kakve nijedan čovjek nije nikada vidio za svoga života na Zemlji bit će u izobilju . Sreća koja je izvan vašeg dohvata na Zemlji bit će Dar svakome od vas kome bude dan ključ Moga Kraljevstva .

 

 

Život pred vama je ukrašen velikim Darovima i vi ćete ostati u trajnome stanju mira i ljubavi za Mene . Ja ću kraljevati u jedinstvu sa svom Božjom djecom i nitko od vas neće željeti ništa drugo , tako velika je Moja Ljubav . Ovo je jedini život za kojim morate težiti , jer nijedan drugi neće postojati poslije Velikoga Dana , kada dođem po vas .

 

Vaš Isus

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.