Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

789.Moja najgorljivija želja je da potražite duše mladihČetvrtak, 9 svibnja, 2012 22:45 sati
       

 

Moja draga i ljubljena kćeri ,Vječna je Moja Ljubav za te mlade ljude iz svakog naroda , uvjerenja i boje kože , koji Me ne priznaju . Duboka je Moja tuga za tim jadnim Mojim malim dušama . Za njih treba moliti , posebno sada . Ja ću ih primiti u Moje Milosrđe , bez oklijevanja , ukoliko Me zamolite putem ove Križarske Molitve .

Križarska molitva 106 Milosrđe za mlade koji ne priznaju Boga

"Dragi Isuse , uzmi pod svoju zaštitu duše ove djece Božje koja Te ne poznaju , koja ne priznaju Tvoju Ljubav i koja ne prihvaćaju Tvoje Obećanje . Izlij svoju milost obraćenja i daj im vječni život . Budi milosrdan svima koji ne vjeruju u Tvoju Prisutnost i koji neće tražiti kajanje za svoje grijehe . Amen ."

Moja ljubljena Vojsko Ostatka , Moja najgorljivija želja je da potražite duše mladih , agnostika i onih koji ne vjeruju u Boga . Oni su vaš prioritet . Molim vas da povučete sve narode , vjerovanja , boje kože i religije u Moju Zaštitu . Kada Mi dovedete ove duše , Ja ću im dati velike Darove i obećajem im spasenje .

Važno je da ne ignorirate one koji ne mare za svoje spasenje . To su izgubljene duše za kojim čeznem i koje ću pratiti do svakog ugla , svake pukotine i svake države sve dok ih ne uzmognem povući u Moje Kraljevstvo .

Sjetite se ove molbe . Sjetite se Moje želje da dođem do onih koji Me ne poznaju kao ido onih koji me žele upoznati .

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.