Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

787.Majka Božja : Misija koja ti je povjerena posljednja je spona konačnog Saveza

Utorak, 7. Svibnja 2013, 17:00 sati

Drago moje dijete , tijekom današnjeg , posebnog ukazanja , otkrila sam ti tajnu mog Srca i kako je ono isprepleteno sa Presvetim Srcem mog ljubljenog Sina . Moje Srce kuca u jedinstvu s Njegovim i kao Suotkupiteljica i ja ću raditi kako bih privela tako puno Božje djece u Novu Eru Mira .

Kao Majci Božjoj , meni je dana vlast nad Zvijeri i svima koji prizovu moju pomoć bit će udijeljena zaštita od nje . Zbog ove posebne moći koja mi je dana od mog Sina , bit će pokušano sve kako bi se obeščastilo moje Ime tijekom vladavine Zvijeri . Bit će organizirana javna događanja na čast mojoj želji za ujedinjenjem sve Božje djece . Nažalost , neće svi poštivati Istinu .

Objavila sam Istinu u La Salleteu , u Francuskoj , te u Fatimi , u Portugalu , a ipak mnogi ne razumiju što sam im tumačila . Uskoro , najavljena proročanstva postat će stvarnost i tada će se mržnja koju Zli ima prema meni očitovati u posebnim ceremonijama koje će biti uvredljive za Boga .

Moj Sin je osmislio vrlo poseban plan , razrađen u najmanje detalje , kako bi  osigurao da svijet bude upoznat s Istinom o neprijateljima Božjim . On to čini jer jedino Istina može spasiti ljudski rod . Ukoliko Božja djeca budu slijedila laž i upletu se u prevaru koja je plod Antikristovog plana , okrenuće leđa mome Sinu i svom vlastitom spasenju .

Misija koja je povjerena tebi , dijete moje , posljednja je spona , konačnoga Saveza kojeg moj Sin mora dovršiti u poslušnosti mome Ocu , Bogu Svevišnjemu . Ona će biti oruđe pomoću kojeg će duše biti spašene od stiska Sotone i njegove zlobne vojske na Zemlji . Zbog ovoga , mržnja koja će biti iskazivana prema tebi , kroz riječi , djela i postupke prema tebi bit će okrutna i žestoka . Bijes iskazivan prema tebi bit će neviđen dosad i ti moraš razumjeti da se to moglo i očekivati . Djelo moga Sina naići će na ljutito protivljenje , te će On i Njegova Crkva na Zemlji morati proći kroz posljednje Raspeće , prije nego nastupi Uskrsnuće , obećano svima onima koji vjeruju u moga Sina .

Ta mržnja je stvarna i Zli će okrenuti misli čak i onih izabranih duša i vidjelaca protiv tebe , dijete moje . Nikad ne tuguj zbog sebe ili zbog ovih duša , jer trpljenje moga Sina je deset puta gore . Moj Sin , Spasitelj i Otkupitelj ljudskog roda je taj koji je umro za grijehe ljudi , a kojeg i dalje mrze strašću koja je plod bijesa i upravljanja Sotone . Moj Sin je taj koji je subjekt ovih napada i kada budu sipali uvrede na te dijete moje , njega će nanovo bičevati . Morate ustati , svi vi i činiti ono što vam moj Sin kaže jer vi ste izabrani kako bi postali Njegova Vojska Ostatka . Kada trpite u Njegovo Ime to je na slavu Božju i za spasenje čovječanstva . Kada Novo Nebo i Nova Zemlja postanu jedno , ova trpljenja će prestati i sve će pjevati slavu Bogu .

Vaša ljubljena Majka

Majka Božja

Majka Spasenja

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.