Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

786.S obzirom da vam je dana Istina , važno je da nastavite širiti Riječ Božju

ponedjeljak, 6. svibanj, 2013 18:42 sati

 


Moja draga i ljubljena kćeri , onima koji nisu krivi za namjernu uvredu prema Meni , jer su neuki u Mojoj Riječi , uskoro će biti dano potrebno vodstvo .

Svi vi koji poznajete Istinu Moje Riječi , dane čovjeku prije 2000 godina , morate znati da dok se vi međusobno prepirete , milioni duša se gube . Toliki koji su krivci smrtnoga grijeha čine ova djela zbog zaraze Zloga . Kada bi znali za Istinu Mog obećanja , vječnog spasenja , mnogi ne bi sudjelovali u ovim djelima.

S obzirom da je vama dana Istina , za vas je važno da nastavite širiti Riječ Božju . Činite ovo pokazujući ljubav i poštovanje prema životima drugih . Ovo znači čvrsto prianjanje uz zapovijed Moga Oca : „  Ne ubij .“ Također vaša je dužnost osigurati da se na ljudski život gleda s poštovanjem , na Slavu Božju .

Morate podsjećati druge na Dar vječnog života u ovim vremenima kada oni koji odbijaju Boga , kako znate , trebaju vašu pomoć . Vaša pomoć , putem molitve i vodstva , može spasiti ove duše . Trebam tako puno vašeg vremena , ljubljeni Moji sljedbenici . Morate biti velikodušni , posvećujući vaše vrijeme spasenju duša . Molim vas nastavite izgovarati Moje Križarske Molitve jer kada se one govore
Ja obećajem obraćenje miliona izgubljenih duša .

Ne dopustite napade Zloga koji će nastaviti bacati sjenu na ove poruke kako bi vas zbunio . Prihvatite ove napade kao ono što oni jesu ; pokušaj Sotone i svih drugih zlih duhova koji lutaju Zemljom , da spriječe Božju djecu u zadobivanju slavne baštine koja ih čeka .

Molim također , da budete velikodušna srca te molite za one koji su se okrenuli protiv Mene u ovoj , posljednjoj Mojoj  Misiji na Zemlji prije Velikog Dana .

Vaš Isus

 

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.