Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

783.Naizgled autentična stajališta koja će iznijeti bit će viđena kao novi oblik katolicizma

Petak, 3. svibanj 2013

Moja draga i ljubljena kćeri , đavolski plan za uništenje Katoličke Crkve iznutra je već na djelu . Sve Božje i sveto bit će odbačeno u stranu , a poglavari novo-obnovljene moderne crkve , koji će uskoro će biti predstavljeni svima , bit će liberalnih pogleda , ali neprijatelji Istine .
Naizgled autentična stajališta koja će iznijeti bit će viđena kao novi oblik katolicizma.
Mogi kršćani će reći , što ja imam s tim ? Kada se Moja Crkva osnovana  od Petra Apostola , na ovaj način razdijeli , to će imati utjecaja na sve koji Me slijede . Kada se Moja Riječ i Moj Nauk rastrgaju i zatim prilagode sebičnim potrebama čovjeka , laži će se s vremenom početi smatrati Istinom .

Laži predstavljene svijetu zbog đavolske zaraze , bit će od svih Kršćanskih Crkava tretirane kao prihvatljive u njihovim očima . Nijedna Kršćanska Crkva neće izbjeći ovom napadu , napadu koji je bio svjesno i pažljivo planiran više od jednog stoljeća .

Ne budite u zabludi , kada se Moja Riječ promijeni , Istina će biti rastrgana . Laži pustoše dušu . Kada se ovo dogodi , ljudi će nenamjerno slijediti put koji će voditi u očaj . Pozivam sve koji Me sada slušaju da ostanu usredotočeni na Istinu u svako doba . Ne smijete prihvatiti nikakve promjene koje će od vas tražiti da prihvatite , kao dio nove crkve koja ne dolazi od Mene .

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.