Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

782.Oni će biti optuženi za zločine protiv Petrove Stolice i bit će javno poniženi u Moje Sveto ImeČetvrtak 
2.svibanj.2013@ 20:07 sat


Moja draga i ljubljena kćeri , Crkva će biti napuštena od mnogih iz njenih najviših redova i mnogi će usvojiti lažna učenja koja će ih odvesti u kraljevstvo tame .

Oni koji ostanu odani meni i koji odbace grozotu , bit će vođeni od Petra Apostola koji je prvi sjedio na Rimskoj Stolici . On će voditi Mog ljubljenog Benedikta koji će im pomoći da vide Istinu , kako je prorečeno . On će morati svjedočiti užasu , međutim imaće potporu od onih koji su prisegnuli na vjernost Jedinoj Pravoj Riječi Božjoj .

I tako će početi raskol . Oni koji slijede lažno učenje , gdje se ne štuje Mene , Isusa Krista , bit će rastrgani od Zvijeri i njenih demona . Oni nevini Moji službenici koji dosad nisu prihvaćali ove Poruke , sada će potrčati k Meni po utjehu . Moja proročanstva ne lažu i vrlo brzo mnoge ove jadne duše bit će otjerane od Svete Stolice . Oni će biti optuženi za zločine protiv Petrove Stolice i bit će javno poniženi u Moje Sveto Ime .

Njima kažem ovo . Ostanite spokojni i u miru jer ako slijedite Istinu bit ćete spašeni . Nikad ne smijete prihvatiti razvodnjeno učenje koje će biti ispražnjeno od Mog Autoriteta . Vama koji prihvaćate laž , vjerujući da vršite svoju dužnost , morate shvatiti da ćete zaći na vrlo težak put . Imate dva izbora . Ostati u Svjetlu Božjem ili okrenuti leđa Mojim Svetim Sakramentima .

Uskoro , mnogi od vas će jasno vidjeti na što sam vas upozoravao . Raskol će biti zloban i nastat će rat između Istine i laži . Oboriće dolje Katoličku Crkvu , tako da će podsjećati na hrpu kamenja , ali Jedina Istinska Crkva će ostati stajati visoko dok Moje vjerne sluge ne izgrade Moju Vojsku Ostatka . Ona će se žestoko boriti do kraja za očuvanje Svete Riječi Božje .

Vaš Isus

 


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.