Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

781.Abortus je smrtni grijeh i koji su odgovorni za njega vječno će gorjeti u paklenom ognjuSrijeda1.svibnja,2013@20.25

Moja draga i ljubljena kćeri , Ja , Jaganjac Božji , objavljujem svijetu ove poruke i ta Moja intervencija je bila prorečena . Oni među vama koji slijede Riječ Božju moraju biti u miru jer ja ne želim da se udaljavate , Ja vas ljubim . Nikada se ne smijete bojati Moje ljubavi , čak ni kada vas grijeh odvaja od Mene .

Ja otvaram oči svima koji žele vidjeti i Moja Sv
eta Riječ će zatvoriti oči onih koji odbiju prihvatiti Moju Ruku . Pružam vam Svoju Ruku , djeco moja ljubljena , kako bi vas povukao u sigurnost , daleko od lešinara koji žele proždrijeti vašu dušu .

Svakoga dana , od danas nadalje , 
vi ćete čuti mnoge glasove kako viču i zahtijevaju od vas da slušate . Oni će vam predstaviti đavolske laži i argumente prikrivene medenom slatkoćom . Nagovarajući vas sa neprestanim baražom argumenata , kako bi čuli njihove razloge - koji odobravaju grijehiz navodnih humanitarnih pobuda , oni neće prestati sve dok ne prihvatite ono što vas žele prisiliti da progutate .

 
Abortus , ubojstvo u očima Božjim , bit će nametnut svim narodima kao znak prkosa protiv Svemogućeg Oca , Svevišnjeg Boga .Kada odobravate ovu zlobnu grozotu postajete krivci strašnog grijeha . Abortus je smrtni grijeh i koji su odgovorni za njega vječno će gorjeti u paklenom ognju .

 Onima od vas koji odbijate prihvatiti da je to teška pogreška : preostalo vam je vrlo malo vremena da osigurate spasenje . Jer kada veliki dan dođe , ukoliko niste okrenuli leđa ovom zlobnom činu , nećete vidjeti Lice Božje . Ubojstvo je jedno od najozbiljnijih djela prkosa protiv Boga i bit će kažnjivo kastracijom .

Velika podjela ljudskog roda je počela .

Oni koji su na strani Zvijeri i koji odobravaju bilo što što se protivi Riječi Božjoj
 bit će odvojeni od svoje braće i sestara . Ne podcjenjujte Moje Upozorenje . Prihvatite abortus i prihvatićete svjesno ubojstvo djeteta Božjeg . Ako ne pronađete kajanje u svojoj Duši nikada me nećete vidjeti . Protjerat ću vas u pustinju .

Moja Ljubav i Milosrđe mogu biti veliki . Oprostit ću najtamnijoj duši , ali bez kajanja Moja Pravednost je konačna . Moja kazna je vječna . Ljubite me i Ja ću vas paziti . Uništite život drugog ljudskog bića , stvorenog iz Ljubavi Moga Oca i 
vi ćete izgubiti svoj život .

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.