Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

777.Antikrist će biti sa istoka,ne sa zapada


 

Petak 26. travnja, 2013 12:30 sati

 

Moja ljubljena kćeri, svijet se priprema za nastup  Antikrista. On je pripreman od strane brojnih moćnih političkih snaga kako bi dosao na  velika vrata.

 

Antikrist će biti s istoka, a ne sa zapada, ali će biti voljen, poštovan i cijenjen od strane obiju strana u svakom kutku zemlje. To će se pokrenuti na sljedeći način:

 

Antikrist će brzo , uz pomoć neprijatelja Boga, prouzročiti rat između dva naroda preko  dvaju tvrdoglavih i moćnih vođa. Ovi ratovi će eskalirati i potom  zahvatiti druge zemlje. Kada prijetnja postane toliko ozbiljna da će započeti utjecati na najmoćnije nacije, onda će početi mirovni pregovori.

 

Kao iz ničega će iskoračiti zvijer. I s vještinom koja će impresionirati svijet, on će  zaustaviti ratove. On će imati moćan glas. On će biti vrlo inteligentan i  stvoriti će impresivnu sliku karizmatika. Njegov atraktivan i zgodan  izgled, šarm i smisao za humor, biti će kao moćan hipnotički magnet. On će privući velike pohvale od poznatih svjetskih lidera i medija, i on će postati zvijezda. Njegovo ponašanje će se svidjeti poslovnim čelnicima, koji će ga gledati kao  instrument za stvaranje bogatstva,jer će gospodarstvo početi rasti.

 

Tako posebna će biti pojava Antikrista, da  će se narodi međusobno natjecati  kako bi ga potaknuli da posjeti njihove zemlje. On će biti omiljen i  kopirati će ,do posljednjeg detalja , svaki trenutak Moje Misije  dok Sam hodao zemljom.Za vrijeme dok bude propovijedao o važnosti ljubavi i mira i o važnosti jedinstva među narodima,moći će ga se vidjeti da čini velika čudesa, gdje god on bude išao. To nije čovjek kao  svaki drugi. To nije čovjek kao svaka druga karizmatična figura. Njegova zvijezda će zasjati i svjetlucati, kao ni jedna  druga prije njega.Njega će se smatrati  figurom ljudima  ugodne Jedinstvene svjetske  religije. Takozvani uspjeh ove odvratnosti će se pripisati njemu. Svi će padati pred njegove noge. Slike njegovog lica će biti posvuda. On će biti vidjen s čelnicima mnogih vjeroispovijesti. Uskoro će biti rečeno, da su ljudi spontano izliječeni u njegovoj prisutnosti. Kroz moć Sotone on će biti u stanju stvoriti djela koja će šokirati mnoge i ona će se smatrati čudesima.

 

U međuvremenu će ga se-od  neukih-smatrati  Mesijom. On će potom  naglasiti da ga je Bog poslao da spasi svijet. Mnogi-uključujući i one u svijetu koji ne prihvaćaju Moje Postojanje,-će biti uvjereni da je taj čovjek Sin Čovječji, Isus Krist. Oni koji da poštuju,izvršavaju  ono što on traži od njih i koji ga obožavaju, će biti opustošeni s takvim zlom ,da će njihove duše biti usisane u vakum iz kojeg je se nemoguće sam  izvući.

 
Oni koji znaju Istinu Mojih Učenja će prepoznati prijevaru, koja će se predstaviti  ljudskoj rasi i oni će izdržati ovu grozotu. Oni koji tvrde da poznaju Boga i da su dosljedni  kršćani, neće uspjeti razumjeti obećanje Mog Povratka. Kad se vratim ,doći ću da sudim. Nikad neću po drugi put hodati zemljom.Uprkos svim svojim poznavanjem Mojih Učenja oni ne razumiju ono što Sam  rekao. Sada ih podsjećam: Neću hodati u tijelu. Svaki čovjek koji tvrdi da je Ja, je lažac.

 

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.