Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

773. Sve lažne proroke ću rastjerati i oštro kazniti


Utorak 23 Travanj 2013, 16:55 sat

 

Moja predraga kćeri ,Moji vidioci diljem svijeta podnose u ovom trenutku velike patnje, jer trpe bol koji je potreban za spas duša čovječanstva. Oni ,koji Mojoj službi posvećuju svoje živote, će hodati sami, kao što sam Ja činio kad sam se peo na  Kalvariju, uz samo malo onih koji će im priteći u pomoć.

 

 

Dok ove Moje iskrene duše trpe bol, podsmijeh i odbacivanje,istovremeno će se lažni proroci i vidioci proslavljati i oni će mnoge zavesti. Lažni proroci će se pojaviti među vama i žeti hvalu i slavu. Iza naličja poniznosti i slatkoriječivosti će biti praznina koja potiče od duha zla.

 

Ja upozoravam svijet da ne slijedi ove lažne proroke koji u Moje Sveto Ime traže slavu ,dodvoravanje i hvale za sebe. Ni jedan čovjek, koji je poslan od Mene, Isusa Krista,nebi uzdizao sebe, kako bi vas doveo do toga da padate pred njegove noge. Ni jedan Moj prorok neće stajati na postolju i reći da je  veći od vas. On to ne mora nužno  izgovoriti,da je on veći od njegove braće i sestara ,da bi to izrazio. Sve što on treba učiniti je propovijedati riječi takozvane "mudrosti" na način koji će vas dovesti da povjerujete, da je on trebao biti hvaljen zbog svoje navodne vjernosti Bogu. Umjesto da vas potakne na molitvu i približi Bogu, on će prije svega  naložiti i zahtijevati vaše poštovanje. On će to učiniti tako što će pokazati znakove takve vrste, koje ćete povezati s pobožnim ljudima. Ti lažni proroci će privući duše - i to kroz grijeh oholosti. Oholost lažnog proroka će privući oholost u drugim dušama. Hvaleći jedan drugoga, koristeći Ime Božje ,promiču svoju veličinu.

 

Budite oprezni prema onima koji će vas zamoliti ,da vas prekriju s onim što oni nazivaju posebnim darovima koje privlače duhovni svijet. Morate izbjegavati one, koje vas u Moje Ime pozivaju, da se pozabavite  s duhovima,za koje će vam  oni reći da će vam donijeti veliki mir i utjehu, ali gdje se Bog ne spominje. Ako ne budete pozvani da se u poniznosti poklonite pred Bogom, te umjesto toga budete zamoljeni da stavite sebe i svoju osobnu dobrobit na prvo mjesto,ispred potreba drugih, onda morate znati da to nikada ne može doći od Boga .Nikada ne smijete staviti  svoje vlastite interese i interese drugih ljudi ispred Božjih. Sve, što god zatražite ,mora odgovarati Božjoj Svetoj Volji.

 

Mnogi  lažni proroci  diljem svijeta  surađuju s duhovima koji ne dolaze od Mene. Oni će promicati važnost nutarnjeg ozdravljenja, pozitivnog razmišljanje i metafizike,gdje se sve svodi na jedno: Covjek će se poticati, da se uzdigne pred Bogom.

 

Sve lažne proroke ću rastjerati i oštro kazniti .Njihove kazna će prekoračiti kažnjavanje običnih smrtnika, jer  će biti odgovorni za gubitak tolikih duša.

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.