Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

772. Majka Božja:Kako bi postali dostojni ući u Njegovo Kraljevstvo , oni se moraju lišiti svjetovnih utjecaja

 

Ponedjeljak 22 Travanj 2013, 16:00 sat

 

Moje dijete,da bi Božja djeca mogla biti spašena, oni moraju slijediti put Moga Sina. Moraju prihvatiti da se, kako bi postali dostojni ući u Njegovo Kraljevstvo , moraju lišiti svjetovnih utjecaja koji ih dijele od Boga.

 

Oni koji  se obraćaju Mome Sinu, dok se udostoje Istini, će spoznati da će se dogoditi  brojne promjena u njihovim životima. Oni koji Ga ne poznaju  i koji Mu po prvi put otvore svoje srce će plakati do suza. Te suze će biti posljedica ljubavi koju će On pobuditi u njihovim srcima - i ona će  ih obuzeti. To su suze obraćenja. Njihova srca i duše će biti ispunjene ljubavlju koju nikada prije nisu upoznali. To je Ljubav  Božja i ona je dar s neba.

 

Ispunjeni Božjim Svjetlom, oni će – nedugo nakon toga -privući tamu zla, koji prati dušue koje su ispunjene s tim Svjetlom. To će biti onda , kada će trpiti od drugih ljudi koje  koristi đavao kako bi  napao njihovu vjeru i odanost Bogu.

 

Oni s jednostavnom ljubavi prema Mom Sinu, lišeni svake ljudske bahatosti i oholosti  - koji ne podliježu pritisku onih, koji osuđuju Moj Sina - će trpjeti baš kao što je  On trpio. Boljet će ih kada  budu morali gledati grijeh, jer će  osjećati istu bol kao i Moj Sin. Oni će posrtati i padati isto kao što je  i Moj Sin padao i posrtao na putu prema Kalvariji. Jer dok su živi ​​oni će osjećati bol Muke Moga Sina. Tako će ostati sve dok  ne bude dovršeno potpuno pročišćenje svijeta.

 

Ne stvarajte si osjećaj, da  ova privrženost Mom Sinu uvijek ima okus boli, jer ona isto donosi radost, mir i nadu, što pak sa sobom donosi vječni život. Ne smijete nikada dopustiti da vas vaša ljubav prema Mom Sinu odijeli  od sve djece Božje. Umjesto toga trebate nastojati dohvatiti  dušu svakog, a osobito onih koji nikada nisu otvorili svoja srca Mom Sinu. Oni trebaju vašu pomoć. Kroz Dar obraćenja  su vam  darovane Milosti koje trebate , kako bi ove duše doveli Mom Sinu.Vi morate to učiniti tako što prihvatite bol koju – kao Kristov vojnik -morate izdržati i vi morate to učiniti kroz vaše molitve i žrtve za druge.

 

Vaša ljubljena Majka

 

Majka Otkupljenja

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.