Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

766. Mnogi neće biti dovoljno jaki da se suprostave pobačaju, eutanaziji i istospolnim brakovima

 

Ponedjeljak 15 .Travanj 2013, 18:20 sat

 

Moja predraga  kćeri, neprijatelji Boga će ustati sada u velikom broju, u svakom narodu, kako bi osudili Božje zapovijedi.

 

U svakoj zemlji i svakoj crkvi će biti uvedeni mnogi novi zakoni. Većina zakona će se protiviti Učenjima  koja su utvrdjena u Svetom Pismu. Svaka vrsta grijeha će se legalizirati - i tama zvijeri  će prekriti svijet. Oni koji se protive ovim zakonima će biti odbaceni kao luđaci i biti će demonizirani. Njihovi glasovi će  biti nadglasani od strane onih koji su prihvacaju  sekularizam, kao da je on stvarna religija. Oni će predstaviti svaki intelektualni argument za provođenje svojih odvratnih zakona, i oni će mnoge zavesti, jer će koristiti ljudska prava kao sredstvo za kontrolu drugih ljudi.

 

Mnogi neće biti dovoljno jaki da se suprostave pobačaju, eutanaziji i istospolnim brakovima. Nakon sto budu  uvedeni odredjeni zakoni, Katolička crkva će objaviti svoje reforme i priznati sva ljudska prava i sve religije. Nakon toga će doci do strašne podjele između onih koji su blagoslovljeni darom uvida,koji im je darovan po Duhu Svetom, i onih čija je jedina želja da ljube samo sebe i odbace Boga. Oni vide u Bogu i u Mojim Učenjima prepreku njihovom načinu života, za kojeg vjeruju da je slobodni način života.

 

Najmoćnija svjetska elitna organizacija, koja je prodrla u svaki kutak svijeta, će planirati nove crkvene zakone i kovati zavjere  kako bi svrgnuli vođe, dok će se u isto vrijeme  razbuktati ratovi koji  će donijeti uništavanje. Oni su tako oholi i takav je obujam njihove odanosti sotonskom laskanju da vjeruju da su nezamjenjivi. Kako će samo oni patiti  za svoja zlodjela!Upravo kada oni povjeruju da mogu nadzirati druge i primjenjivati svoje nepoštene planove na drugima, oni će biti oboreni Rukom Moga Oca.  Njima će se dati samo malo vremena da odustanu (od njihovih nauma). Kada to vrijeme isteče,oni će onda krenuti jedni na druge i međusobno se uništiti. Njihova patnja će biti tako velika da im neće donijeti ništa, čak i na kraju, da vide ono što je pred njima, ukoliko i dalje budu povezani s đavlom. 

Tako mnogo ljudi, koji nisu od Boga, u početku će primijetiti vrlo malo od ovih događaja. Tek kad im se ograniči sloboda, oni će se  pobuniti protiv nepravdi u svojim zemljama. Tada ćete vidjeti užas koji će biti stvoren, jer će Svjetlost Božja bit ugasena. Na njeno mjesto će doći  mrak, praznina, glad i nedostatak ljubavi. Tek tada će čovjek zavapiti za Božjim Milosrđem. Ja ću biti tamo čekajući da ih utješim i spasim njihove jadne uplašene duše.

 

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.