Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

765.Majka Božja:Kada su Božja djeca zavedena lažima,ona će se odvojiti od Njega


Nedjelja, 14. travnja 2013@ 14:00 sati

Moje ljubljeno dijete, dopusti da ti u ovo vremenu donesem utjehu . Dopusti da te držim blizu sebe, kako bih ti dala snagu dok u ovim teškim vremenima nastavljaš širiti Svetu Riječ Božju.

Kada su oni, koji su progonili Moga Sina i zatim Ga ubili, bili pitani – Zašto ste to učinili? – oni su odgovorili – „Da bi održali Riječ Božju“. Kada ih se pitalo da li bi Bog odobrio ubijanje drugog čovjeka, oni su tvrdili da je to bilo u skladu s Učenjima Crkve. Tako će isto biti na kraju vremena. Ljudi će izokrenuti Božja Učenja  kako bi opravdali svoje odbijanje Njegove Svete Riječi.

Moj Sin daje svijetu ove Poruke kako bi vi održali Njegova Učenja. On to čini kako nijedan čovjek ne bi zabunom odbio Njegovu Svetu Riječ, kada se Učenja Njegove Svete Crkve na zemlji neovlašteno promjene i učine nesvetima. Riječ Božja se nikada ne smije mijenjati, a ipak proročanstva su unaprijed najavila upravo na ove dane kada će se to dogoditi, kada će to učiniti Crkva koju je utemeljio Petar Stijena.

Moj Sin je Riječ. Riječ Božju mora  poštovati svako dijete Božje. Kada su Božja djeca zavedena lažima, ona će postati odvojena od Njega. Kada prihvaćate bilo što drugo osim Božje Istine, kada prihvaćate grijeh i zatim sudjelujete u njemu, učiniti ćete raskorak između sebe i Moga Sina.

Zapamtite da Ja, Majka Božja, štitim sve one koji Me pozovu. Moja zaštita je za sve ljude, svih religija. Kada svakodnevno molite Moju Svetu Krunicu , onda vama je dana svaka vrsta zaštite i moći ćete održavati Istinu, Svetu Riječ Božju.

Svatko u Crkvi Moga Sina na zemlji, tko predvodi ljude, tko ne može moliti Svetu Krunicu pred svojom zajednicom, ne dolazi od Boga.

Vaša Majka

Majka Božja

Majka Spasenja

www.thewarningsecondcoming.com/mother-of-god-when-gods-children-are-misled-by-lies-they-will-become-separated-from-him/

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.