Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

763. Blago onima krotka srca, koji su po Božjoj milosti, bez ponosa.Petak 12, Travnja 2013, 23:55 sat

 

Moja predraga   kćeri, mogu li neki od vas, koji Me  stvarno ljube, doći pred Moje lice i  u potpunoj predanosti pasti pred Moje noge?

 

Tko  od vas, koji Me stvarno poštuje  i slijedi Moje učenje, može biti ponizan ispred Mene bez obzira na sebe? Ako se možete u skromnom sluzenju ,prepustiti Mom Milosrđu, Ja ću vas podignuti  i uzdići. No, ako se sami veličate u Moje Ime i kažete da  Me poznajete bolje nego to drugi ljudi  čine, onda ću vas baciti na zemlju - pod  Moje noge.

 

Zašto mnogi ,kojima je dana Istina , još uvijek ne razumiju Moja učenja? Čovjek  zbog mrlje grijeha nije dostojan stati pred Mene.Ali oni koji shvaćaju slabost ljudske duše moraju znati, da oni koji uzimaju na sebe da proglašavaju svoje izuzetno znanje o duhovnim stvarima koja su propisana Učenja od Boga-preko proroka- moraju biti vrlo pažljivi. Kada takve duše proglašavaju svoje takozvano znanje, hvališući se svojom intelektualnom procjenom Svetoga Nauka, umjesto da se usredotoče na važnost poniznosti, onda  Me vrijeđaju. Ako  koriste svoje znanje kako bi  izokrenuli Istinu, s ciljem da je prilagođavaju svojim  pogledima ,kako bi  uvukli duše u  jednu od ljudi stvorenu  verziju Mog  Učenja, onda sam duboko uvrijeđen i Ja ću te duše kazniti,koje su krivi za  zločin protiv Boga,.

Oni među vama koji predvode sekte, duhovne pokrete ,koji su svi izrađeni od vas samih , znajte da ste vi , kad manipulirate Riječ Božju,  krivi za ozbiljan grijeh. Vaši govori koji s jedne strane navješćuju Riječ Božju i svu  Njegovu  Slavu, se slusaju, jer sadrže Istinu. No, ako Riječi Božjoj dodate svoju interpretaciju i ako to koristite kako bi u Moje Sveto Ime napadali druge ljude , prebacujući im  da čine  prijestup, onda ste počinili grijeh.

 

Blago  onima  krotka srca, koj su  po Božjoj milosti, bez ponosa, jer oni će vladati kao kraljevi u Novom Raju.

 

Blago onima čije potpuno povjerenje u Mene znači ,da oni propovijedaju i šire Moju Svetu Riječ, bez ikakve namjere da traže osobnu pažnju, za vlastitu slavu, jer  oni će naći utočište u Mom Kraljevstvu.

 

Oni koji vjeruju da su  Moje vjerne sluge , ali koji vjeruju da su podobni suditi druge ljude i analizirati uvjerenja drugih ljudi, čija ih vjera dovodi do Boga, i svete duše koje dolaze u Moje Ime ,otvoreno osudjuju, ti nisu dio Moga Kraljevstva. Vi pripadate đavlu, jer vi niste odgovorni  Meni , Isusu Kristu. Nisam vas pozvao, niti  sam vam dao dozvolu da promicete formiranje  bilo kakve posebne skupine,koja je stvorena kako bi ismijavala druge.

 

Svi oni koji se oholo hvale intelektualnom smjelošću, povezanom s Mojim Učenjima, kako bi ponizili drugo dijete Božje, osobito odabrane duše, znajte da su vaši dani odbrojani. U prošlosti Me je Moje Strpljenje   obično zaustavljalo da spriječim takve zabludjele misije. Sada, u ovim Posljednjem Vremenu, neću  tolerirati nacin na koji  vi pokušavate spriječiti Moj Drugi  Dolazak.

 

Tako malo vas će prihvatiti Moj plan,da  se pripremite za Moj Drugi Dolazak - ovaj put, kako bi vas doveo u Novu Eru Mira. Vi već znate Istinu. Vi znate da ću se  Ja vratiti, ali vi nećete - baš kao što je nekad bilo – prihvatiti, da Sam Ja, Kralja Svega što postoji, Koji vas poziva da  pripremite svoje duše.

 

Dvije tisuće godina nakon  Mene je kao ništa. To je kao da je bilo jučer. Stoga vas pozivam sve naglas danas. Ono što Me čini tužnim je, da  oni koji tvrde da  Me ljube i da Me javno priznaju, da Me uistinu ne poznaju.Oni su dozvolili da im, okolne organizirane religije, međunarodna politika, pretjerane pompe i ceremonije ,odvuku Mene  iz njihovog  vidokruga.

 

Ja Sam jednostavan u  duhu, tijelu i duši, i stoga grlim  prvo one koji dolaze na ovaj način pred Moje Lice. Ako otac dijetetu kod kuće zazeli dobrodošlicu,jer je  proveo neko  vrijeme u inozemstvu, on  ne pravi  nikakve zapise o njegovoj odjeći, njegovim  cipelama, njegovom nakitu i njegovoj prtljagi. On vidi samo svog sina, njegovo lice i ljubav koja je postojala u njegovom srcu od prvog daha kada je došao iz majcine  utrobe. On nije zainteresiran za njegovo bogatstvo, njegove stavove, njegova mišljenja ili njegova misljenja o drugim ljudima - sve što on prepoznaje je ljubav koju osjeća prema svom djetetu, i ljubav koju njegovo dijete osjeća za njega.

 

Ljubav je jednostavna. Ona nije komplicirana. Ona ne dolazi od mržnje. Vi ne možete voljeti nekoga kad je vaša duša  puna ogorčenosti ili mržnje. Ako Me ljubite, onda morate voljeti sve ljude koji Me slijede, bez obzira kakve su im slabosti. Morate ljubiti čak i one koji su krivi za užasne grijehe, jer Ja mogu oprostiti najgore od svih grijeha. Jedno  nikada ne smijete zaboraviti: nemate  pravo osuditi drugo ljudsko biće u Moje Ime. To može doći samo od Mene.

 

Znajte ovo: Kada se radi o upozoravanju svijeta na grešnike,koji su neprijatelji Boga, onda samo Ja imam to pravo. No, u svakom slučaju ću traziti molitve za njihove duše. Tu će postojati samo jedna jedina iznimka. Ja ne mogu od vas tražiti da molite za Antikrista, jer on ne dolazi od Boga.

 

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.