Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

761. Bog Otac: Molitva za ključ Novog RajaSrijeda 10, Travnja 2013, 16:45 sat

Moja predraga kćeri, poput plamena Duha Svetoga koji guta one skromne duše koje čitaju ove poruke , će biti i širenje globalnog obraćenja. Sveta Božja Riječ je kao snažan nalet vjetra, koji u svom vrtlogu sa sobom donosi plodove života u obilju - prema svim tim dušama.

Od tih prvih zasađenih sjemenki su iznikli mnogobrojni plodovi ,koji prekrivaju svaki narod, uključujući i one pod komunističkim režimom.

Moja kćeri, kako Moja Sveta Riječ plijeni um i duše svih vjera, tako će poput mača rezati kroz one narode koji okreću leđa Meni, vašem ljubljenom Ocu. Stoga, ako se poveća mržnja prema vama, onda znajte da je Moja Sveta Riječ – koja treba pomoći spasiti duše - plodonosna.

Ti, Moja glasnice,nisi nista drugo nego sredstvo. Kod ove Misije se ne radi o tebi. Ne radi se o prosvjetljenju tvoje duše, jer to nije Moj cilj, iako Mi to priređuje radost.Ti, Moja kćeri, kao posljednji glasnik, smiješ samo prenositi poruke svijetu, koje ce ti biti dane za dobrobit čovječanstva. Tvoja mišljenja i tvoji savjeti drugima nisu važni i nisi ovlaštena da dijeliš ljudska mišljenje s drugima.

Čim Glas Bozji dosegne srca ljudi, on se umnožava u dušama mnogih. To je Moja Dobrota, kao briznog Oca cijelog čovječanstva, koja omogućava ove velike Blagoslove.

Kao što je prorokovano, oni ,kojima je kroz ovu Misiju darovan dar Duha Svetoga , će vidjeti velika čuda. Blagoslivljam sve one koji dijele i šire Moje poruke, jer njihovi napori će poput magle prenijeti Moju riječ ,koja će preplaviti zemlju.

Za one koji su čekali na Dar Obraćenja - ove Moja slabe prazne duše - :Ja vam sada govorim.

Ja, vaš Ljubljeni Otac ,vam obećavam ,da ću vas zagrliti i da ću otvoriti vaša srca, ako izgovarate ovu molitvu:

Bog Otac: Molitva za ključ Novog Raja


Dragi Oče, to sam ja, Tvoje izgubljeno dijete, tako zbunjen i slijep, da sam ništa bez Tvoje pomoći i Tvoje ljubavi.

Spasi me kroz Ljubav Tvoga Sina, Isusa Krista, i daj mi ključeve Tvog Novog Raja na zemlji.
Amen.

Djeco, Ja ću vas blagosloviti i zaštititi. Vi pripadate Meni – vi svi. Dok čeznem za vama i plačem za onima od vas, koji Me mrze, Ja ću iskoristiti
sve Moje Moći ,da otvorim vaša okorijela srca, da vam mogu predati baštinu koju sam brizno stvorio.

Moje Posrednistvo – tako što vam otkrivam događaje koji dolaze - će vam pomoći shvatiti koliko vas ljubim. Čim se ovi događaji ostvare pred vašim očima, Ja ću čekati na vas, da dođete k Meni s ljubavlju i ufanjem u vašim dušama.

  Vaš ljubljeni Otac

Bog Svevišnji


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.