Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

760.Postoji puno dobrih i svetih svećenika, koji su se udružili da rastrgaju ove porukeUtorak, 9. travanj, 2013 23:00 sati

Moja predraga kćeri, postoji puno dobrih i svetih svećenika, koji su se udružili da rastrgaju ove poruke, ali oni nemaju kvalifikacije niti znanja da to učine. Njihov put je služenje Bogu. Oni si ne smiju dopustiti da se zaraze na ovaj način , jer to predstavlja opasnost za one duše koje prepoznaju Moj Glas u ovim porukama.

Dok javno prezentiraju New Age-praktike, mnogi svećenici vjeruju ,da njihovo poznavanje duhovnosti znači ,da imaju talenta da prepoznaju prave proroke Božje.Tako daleko su od Mene, da ne mogu prepoznati Moju Svetu Riječ. Nisam im dao te milosti(razlikovanja) ,jer im njihova oholost stoji na putu.

Za one od vas, Moje svete sluge , koji ste se urotili,kujete spletke i koristite autoritet vaše svete ustanove u službi Božjoj, kao sredstvo za odvraćanje vaših župljana od Moje Riječi: znajte da ćete biti kažnjeni. Vi Me stvarno ne poznajete. Niste Mi odani. Vama nedostaje duhovnog znanja i nemate ovlasti da druge ljude javno ponižavate, da na njih izlijevate prezir i podsmjeh ili da omalovažavate bilo koga u Moje Ime.

Svatko od vas će se
morati opravdati ispred Mene. Ja ću vas kazniti, ne za vašu nevjeru, nego za grijeh oholosti,koji vas potiče da vjerujete, da znate više o duhovnim stvarima nego Ja, Isus Krist, vaš Gospodin.Kakve ste Mi rane zadali. Kako ste Me samo razočarali, jer vaša izdaja je naškodila Mojoj Misiji ,posljednjoj ove vrste. Za svakog grešnika, kojeg odvučete od Mene, morati ćete preuzeti odgovornost za njegovu duše. A onda ćete teška srca, kada se budete suočili sa Istinom, morati odgovoriti na sljedeca pitanja.

Zašto ste odbili Moj Kalez, kada vam je Istina- s ljubavlju i povjerenjem- bila data i kada ste u svom srcu znali, da je bila od Mene? Zašto ste onda pokušali uništiti Moje poruke? Imate li ikakvog pojma kako su ozbiljni Sveti zavjeti,koje ste polozili u Moje Ime? Sada se morate povući u osamu i čitati Moje križarske Molitve. Ako to učinite, onda ću vam dati Moj Blagoslov i moć razlikovanja. No, samo oni ponizna srca mogu doći k Meni.

 

Vratite se. Dođite tada k Meni razgolićeni i otvorena srca. Ostavite iza sebe ,sve svoje cinične stavove, svoja pristrana mišljenja i vaše osude ovih poruka,koje se temelje na rekla-kazala, tračevima i aluzijama. Kada dođe taj dan, Ja ću vas krstiti iznova i vi ćete opet postati čisti. Vaše će duše postati poput dusa malene djece i vi ćete nezasitno gladovati za Mojom Prisutnošću.

 

Ja očekujem vaš odgovor. Ja sam Sveljubljeni . Ja sam Svemilosrdni. Dođi k Meni. Ja Sam sve što trebate.

 

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.