Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

757.Majka Božja: Poslana si da poravnaš staze za Njegov Drugi Dolazak


Subota, 6. travnja 2013, 16:30 sat


Moje dijete, bez obzira koliko usamljena ili teška bila ova Misija, moraš i dalje nastaviti slušati Mog Sina. Moraš s poštovanjem uvažiti sve što te zatraži. Moraš se odazvati svakom zadatku koji se stavi pred tebe, čak i kada bi to značilo navući na sebe gnjev drugih.

Svi Božji vidioci, kojima sam se ukazala, trpjeli su od ruke onih koji si ih okrutno odbacili. Iako su mnogima na kraju povjerovali, ti, moje dijete, patiti ćeš više od svih zato što si prorok Božji. Božji proroci oduvijek su pobuđivali mržnju među Njegovom djecom, jer sotona najstrašnije bičuje one koji prenose Riječ Božju.Kao prorok posljednjih vremena, tvoji će neprijatelji biti ne samo oni koji odbacuju i mrze mog Sina, već i oni koji Ga ljube. Broj tvojih neprijatelja nadmašit će sve tvoje prethodnike. Iz tog razloga moraš u svemu slušati mog Sina i brzo reagirati na Njegove zahtjeve, jer On to čini i traži da slijediš Njegove upute, kako bi te zaštitio.

Poslana si da poravnaš staze za Njegov Drugi Dolazak i s ovom će odgovornošću doći i obilje tuge. Kako se laži, mržnje i žestok otpor ovim Porukama šire, moraš se utješiti, jer bez ove bi Misije još veći broj duša odbacio Milosrđe Mog Sina.

Moli za svaku osobu koja nasrće na te i zlostavlja te, jer dok budeš molila za te duše, moj će ih Sin prosvijetliti i oni će otvoriti oči za Istinu.


Ja, tvoja ljubljena Majka, prekrivam te svojim Presvetim Plaštem i satrt ću glavu zmiji svaki put kada ti proba naškoditi. Stoga idi sada, dijete moje, u miru. Vjeruj u mene, Majku Spasenja, u svakom trenutku jer ja štitim ovu posebnu Misiju. Vjeruj mome Sinu, jer On zna što čini. Ostavi sve u Njegovim Svetim Rukama.

Tvoja ljubljena Majka

Majka Božja

Majka Spasenja

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.