Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

755.Samo oni sa Pečatom Boga Živoga će izbjeći ovaj zločin dušeČetvrtak, 4. travnja 2013@ 19:45 sat

Moja predraga kćeri, ne smijete slušati one koji ispituju, osporavaju i ismijavaju Moje poruke. Nije nužno braniti Moju Najsvetiju Riječ. Moja Riječ je konačna i nijedan čovjek nema ovlaštenje da ju ispituje. Vi Mene ili prihvaćate ili ne.

Dok se kršćani među sobom bore zbog ovih poruka, koje su tako davno naviještene, oni se ponašaju jedni prema drugima kao prema neprijateljima. Vi ne možete biti neprijatelj vašem bratu ili sestri i nazivati se Mojim učenikom. Dok ste toliko zauzeti međusobnim svađanjem, najveći neprijatelj, sotonske vojske, planiraju najopakije zločine kojima je čovječanstvo svjedočilo od stvaranja Adama i Eve.

Ratovima o kojima sam  govorio će započeti, a plan će biti  uništiti stanovništvo.Ako  mislite da su ovi ratovi između jednog naroda i drugoga, onda ste u krivu. Oružje će doći samo iz jednog izvora.

Moja jadna djeco Božja, kako malo znate o užasnim djelima, koje na najvišim razinama kuju masonske sekte  protiv Božje djece. Njihovu bezbožnost vam je nemoguće zamisliti, ali prepoznajte ove znakove. Kada vam vaše banke oduzmu vašu slobodu, vaše domove i vašu sposobnost da hranite svoje obitelji, to će biti samo jedan dio njihovog plana protiv čovječanstva. Vi ćete postati robovi, ali oni koji se zaklinju na vjernost Meni i Mojim Učenjima i koji Mi ostanu odani, nikada ne smiju zaboraviti Moje Milosrđe.

Iako ova otkrivenja mogu biti zastrašujuća, ona su Istina. Zbog toga što unaprijed znate za ova djela protiv Božjeg Stvaranja, vi ćete pomoći, preko vaših molitvi, ublažiti većinu patnje, koju će vam nanijeti ove zle sekte. Iako će vaše molitve razblažiti utjecaj tih zločina, one će, ako su predane Meni s ljubavlju u vašim srcima, biti iskorištene za spas onih koji su krivi za ta užasna djela. I dok će Mi te zabludjele duše hladnih srdaca nastaviti prkositi, pokušavajući iskorijeniti svjetsko stanovnistvo, Ja ću pokušati prosvijetliti njihova srca kako bi napustili  ovu užasnu povezanost sa sotonom. Mnogi su potpuno opsjednuti zlim i za neke postoji malo nade. Samo ih čudo može  spasiti, podareno Mojim Milosrđem u jedinstvu sa onima koji Mi pruže dar patnje.

Oni među vama koji Me svojim okrutnim odbijanjem proklinju, usrdno će Me moliti za Milosrđe kada ovi događaji iskrsnu. Kada budete prisiljeni trpjeti i prihvatiti žig Zvijeri, ili umrijeti, vristati ćete za Mnom. Zatim ćete se otimati  kako bi našli Pečat Živoga Boga, kojega Ja dajem svijetu preko Moga Oca u ovim Porukama – ali tada će biti prekasno. Samo oni koji prihvate Pečat, drže ga u svojim domovima, ili ga nose sa sobom biti će zaštićeni. Samo oni sa Pečatom Živoga Boga će izbjeći ovaj oblik zlocin duše.

Ne sumnjajte, niti na jednu minutu, u Moje Poruke koje vam se sada daju. Prihvatite Moje Božje Posredovanje, jer Ja vas samo želim spasiti. Bitka za duše je takvog razmjera, da kada Ja ne bih posredovao preko proroka, mnogi od vas bi pristali uz Zvijer i sve njegove pristase, koji vam se prikazuju  kao vuci u ovčjoj koži.

Sotona je iznimno lukav i nikada ne bi prikazao svoja zla djela onakvima kakva ona jesu. Ne, umjesto toga, on će ih prikazati kao da su dobra, nadahnjujuća i u velikoj mjeri u vašu korist. To je zamka koju on postavlja. Na taj način on privlači dobronamjerne nevine duše u svoj brlog. Način na koji će se sotona objaviti, preko ovih jadnih duša koje uspijeva osvojiti, biti će kroz grijeh oholosti. Grijeh će se, u svom najbezbožnijem obliku, vidjeti kod onih ljudi na visokim položajima, koji će uništiti druge radi svojih vlastitih sebičnih dobitaka. Na dnu ljestvice grijehu oholosti ćete svjedočiti među sobom kada sudite druge, ogovarate ih i onda pokušavate uništiti njihovu narav, kao i naštetiti njihovom ugledu, u Moje Ime.

Ja vam govorim ove tužne činjenice, kako bih vas mogao pripremiti, naoružati vas sa Mojom Brižnom Zaštitom,kako bih mogao pomoći spasiti čak i one koji će stupati zemljom kako bi je prožderali.

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.