Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

752.Bog Otac: Ja, vaš ljubljeni Otac, konačno sam odredio dan Upozorenja. Samo Ja znam taj datum.

Ponedjeljak, 1. travnja 2013, 17:22 sat

 

 

Moja predraga kćeri, Žrtve koje činim Ja, tvoj ljubljeni Otac, u ime čovječanstva ,privode se kraju.

Sve što se bude moglo i učinit će se, iz Moje Čiste Ljubavi prema Mojoj djeci, kako bi ih se spasilo od zla grijeha. U ovim vremenima, vodi se konačna bitka za spas sve Moje djece svih vjera i rasa i ta je bitka sada u završnoj fazi.

Tko će među vama ustati za Istinu, koja vam se toliko dugo obznanjivala? Tko će među vama prihvatiti Moju Svetu Riječ koju vam danas dajem u Mojoj Knjizi Istine? Oni koji viču na mog proroka biti će ušutkanikako bi Moja djeca mogla čuti slatki Glas Mog ljubljenog Sina, dok privlači duše u sigurnu luku, da ih pripremi za Novi Raj na zemlji.

Pozivam svu Moju djecu, jake, slabe, ranjive, neupućene i one ispunjene ponosom, koji misle da znaju Istinu o proročanstvima obećanim po Meni tijekom stoljeća -odgovorite na ovaj poziv Mog Nebeskog Kraljevstva.

Ja, vaš ljubljeni Otac, konačno sam odredio dan Upozorenja. Samo Ja znam taj datum. Samo Ja znam datum Velikog Dana kada će se Moj Sin vratiti kako bi u nasljedstvo dobio Kraljevstvo koje sam mu Ja obećao.

Dan Upozorenjakoji vam je dan kao veličanstven Dar, podijelit će čovječanstvo na dva dijela. Prva polovica će prihvatiti veliko Milosrđe Mog Sina. Druga polovica će se sakriti i pobjeći. Oni će vjerovat  da imaju snage oduprijeti se Božjem utjecaju po kojem ih se želi spasiti. Ono što ne znaju je da ću ih Ja pratiti sve do Posljednjeg Dana kako bih ih spasio od konačnog užasa, iz kojeg nema povratka.

Moja djeco, ne bojte MseZbog Moje Ljubavi prema vama sam i dopustio konačni progon kada će se zlo samo obznaniti na način kao nikad prije.

Sve će Kršćanske Crkve klonuti duhom. Neki će biti uništene. Katolička Crkva, iznad svih ostalih, najviše će propatitis obzirom da je sada onečišćena u svojoj srži.

Ova će bolest biti zlokobna, ali Crkva koju je Moj Sin utemeljio na zemlji nadživjet će to zlo, iako će njen veći dio ostati izvan Rima, jer je Petrova Stolica oskvrnuta.

Ustanite, svi vi koji prisežete vjernost Mome Sinu. Ostanite zajedno i molite da zaraza ne proždre one duše koje su dale svoje živote za Mog Sina. Oh, kako će te duše biti iskušavane novim zakonima, za koje će vjerovat da su upućeni s Nebesa,preko Rimske Stolice. Kako će se njihova srca ispuniti tugom kada izbiju nemiri. Kako će žalovati kad svete slugenjih stotine tisuća, budu izopćene. Tek tada će ispružiti svoje ruke i zazvati Mog Sina da ih vodi.

Moje Božanstvo će obuhvatiti svijet i okupiti svu Moju djecu Kraljevstvu Mog Sina. Morate čekati taj poziv i prihvatiti, skrušena srca, Darove koji su vam dani kao oružje potrebno za borbu protiv zla, koje će prekriti zemlju tamom.

Oni blaga i ponizna srca, koji vole Menesvog Ocai oni koji prihvaćaju Božanstvo Mog Jedinorođenog Sina, Isusa Krista,prvi će se sabratiNjih, čija su imena u Knjizi Živihće se pozvati da ravnaju i vode, zajedno sa svecima, dvanaest plemena izraelovih.

Mlake duše tada će se prosvijetliti i njihov će teret biti teži.Kroz vaše će se molitve i ostali - oni koji se kriju od Mene -uzeti pod okrilje Moje Zaštite.

Zvijer, koja se skriva od Mene, neće uzeti duše te Moje djece tako lako. Svaki Čin Milosrđa, svako čudo, svako posredovanje Ja ću činiti za dobrobit Moje djece.

Oni koji stoje između Mene i Moje djece trpjeti će strašnu kaznu. Iako volim svu Moju djecu, neću oklijevati zaustaviti one među njima koji bikada bih im Ja dozvolio, uzeli Moje Kraljevstvo, koje ću ispuniti sa cijelom Mojom obitelji.

Čuvajte se Mog BijesaJer, iako je suzdržan i iako je Moje Strpljenje neizmjernoJa ću na zemlju strovaliti veliku nevoljumakar ona uništila mnogo toga. Poput zaraze, koja proždire ljudsko tijelo, tako će zlodjela čovjeka protiv svog brata, uništiti zdrave stanice. Ako se ta bolest ne zaustavi i ako Ja ne izrežem i ne odbacim zaraženo tkivone može ni tijelo biti ponovno zacijeljeno.

Samo će cjelovito, zdravo Tijelo Crkve Mog Sina na zemlji moći
pristupiti 
vratima Mog Novog Kraljevstva na zemlji. Onima koji odole napasti da odbace Mog Sina biti će lakše postati dostojnima pridružiti se kao Jedno Tijelo, u zajedništvu s Mojim Sinom. Njima će se dati vječni život i boli više neće biti.

 

Vaš ljubljeni Otac

Bog Svevišnji


Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.