Molite svaki dan:.......Ispuni me sada, O Gospodine, darom Duha Svetoga, da prenesem Tvoju najsvetiju Riječ grješnicima, koje moram pomoći spasiti u Tvoje Ime. Pomozi mi da ih prekrijem, kroz moju molitvu, Tvojom Predragocjenom Krvlju, tako da mogu biti privučeni Tvom Svetom Srcu. Daj mi dar Duha Svetoga tako da ove jadne duše mogu uživati u Tvom Novom Raju.AMEN
KNJIGA ISTINE-PORUKE UPOZORENJA
Kao lopov će doći dan Gospodnji, u taj će dan nebesa isčeznuti ...

751. Danas svijetu donosim velike milosti

.
Nedjelja 31th, Ožujak 2013, 18:40 sat

Moja predraga kćeri, danas svijetu donosim velike milosti , jer se jako veselim zbog vjere koja postoji, unatoč kušnjama i nevoljama koje moraju podnijeti djeca Božja u ovom trenutku u svijetu.

Danas obnavljam lice zemlje i ispunjavam Mojim Duhom Svetim duše onih koji vjeruju u Mene,njihovog ljubljenog Isusa Krista, Spasitelja cijeloga čovječanstva. Radujte se i ignorirajte patnju koja će biti nanesena od sotone. Umjesto toga,ponizite se pred Mojim licem i polozite sve svoje povjerenje u Moje Milosrdje i Ja ću vas zaštititi od zla.

Morali bi znati, da sva moć pripada Meni. Đavao i oni koje je porobio, nemaju moć nad Mnom. No, njihov utjecaj je usmjeren na mnoge od onih koji su ostali otvoreni za prevaru zvijeri.

Moje Kraljevstvo vas čeka u svoj punini Velicanstvenog Sjaja i to vrijeme je skoro tu.

Rasirite se, Moje pristase, umnožite se u skupine i propovijedajte Riječ Božju, Istinu sadržanu u Svetoj Bibliji. Sada se morate osloniti na Evanđelja i podsjetiti ljude na njen sadržaj, jer je to Riječ Božja.

Mnogi novi zakoni će biti uvedeni u vasim zemljama, gdje će biti nemoguće dobiti pristup Knjizi Mog Oca. Vi nikada ne smijete prihvatiti ove zakone, jer Me oni nijecu. Ako nemate pristup Mom nauku, vasa djeca Me nece poznavati. Ako Moj nauk, Božje zapovijedi, postanu zabranjene, onda ćete znati da je ruka Sotone, ta koja vodi vase vlade.

Ne smijete dozvoliti, da vas drže kao robove. Ne smijete podleci apsurdnim zakonima, koji poriču vasu slobodnu volju. Nikad ne zaboravite ,da ste rođeni s darom slobodne volje - darom od Boga.

Svatko tko vam oduzima slobodnu volju, nijece Boga. Svaka država ili narod ,koji vam uskracuje da vasim slobodnim izborom svjedočite Bogu , je predvodjen Sotonom. Vi,Moji ljubljene pristase, ste zbog sotonskih utjecaja bili prevareni od strane onih nacija koji kontroliraju vase banke, vase vlade i vaš pristup hrani.

Doći će vrijeme kada će vas prisiliti da patite više nego što to već činite, ali iznenada i neočekivano će doći teška kazna ,koja će onemoguciti te vlade i njihove ovlasti. Božja intervencija ce brzo uslijediti i oni, te zle sekte, ce puzeći na rukama i koljenima ,vrištati od užasa kazni, koje će ih zadesiti za njihova zlodjela.

Vi, Moje drage pristase,Mi morate vjerovati i ostati jaki. Danas vas blagoslovljam s posebnim darom - Darom Ustrajnosti. Vi ćete osjetiti da ste primili taj Dar, jer će vaše strpljenje biti neprobojno. Vaša odlučnost ,da vrsite Moju Svetu Volju, će vas čak i iznenaditi i kada dođe vrijeme za vas, da otvoreno navijescujete Moj Drugi Dolazak, više se nećete bojati. Umjesto toga, vaša ljubav prema Meni, će se pokazati kao posebna ljubav za vasu braću i sestre. Vi ćete ih vidjeti kako se pojavljuju u Očima Mog Oca, poput male djece. Vaše srce će se nadimati od ljubavi, i ona će vas duboko dirnuti , jer ćete u svom srcu osjećati ljubav, čak i prema protivnicima, koji pod zapovjedništvom Zvijeri vladaju vasim narodima.

Ta ljubav će poticati na obracanje duša onih koje su pune mržnje u svojim dušama.Vase molitve za te duša će im dati zastitu od kazne, s kojom bi inače bili suočeni na Sudnji Dan, kada dolazim suditi.

Ovaj Dar Ustrajnosti kojeg vam danas dajem ce spasiti duše, jer svaki dar kojeg donosim, ima samo jedan cilj, a to je da spasi sve duše, tako da se možemo ujediniti, kao jedna jedinstvena Sveta Obitelji u Novom Raju na Zemlji.

Vaš Isus

Doći će vrijeme kada ćete se sramiti zbog svoje okrutnosti, svoga gorkoga odbacivanja Moje Svete Riječi, svoga tvrdoglavoga odbijanja, rođenog iz grijeha oholosti, da prigrlite Moju Svetu Riječ u ovo vrijeme. Jer ovo je vrijeme da Istina bude otkrivena čovječanstvu, za dobro vaših duša i duša svakog čovjeka, žene i djeteta.